TYP - Centrální zamykání, Alarm, Dálkové ovlád. .....
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- feldino
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: TYP - Centrální zamykání, Alarm, Dálkové ovlád. .....
Dal som to podla navodu z vonku to nieje moc vidno...ja som z kufra dotiahol jeden vodic a ten som pripojil priamo na ziarovku na kostru a funguje v pohode
- Reklama
kluci mužete prosim poradit, kde berete na centrál ekektriku a zda je černej kabel od sady centrálu mínus nebo kostra?
zkoušel jsem červenej + od centrálu přivést na červenej u spínací skřínky a černej na nějakou zem pod šroub, kde byl i tlustej černej kabel.. A nic... Pak jsem to zkoušel cvične na baterku a v pohodě... Ale z baterky se mi to nechce tahat, zbytečně daleko. Hodil by se nějaký ten kabel u zapalování, ale prosím o barvu? je jich tam mám tušení asi 6..
Díky moc
zkoušel jsem červenej + od centrálu přivést na červenej u spínací skřínky a černej na nějakou zem pod šroub, kde byl i tlustej černej kabel.. A nic... Pak jsem to zkoušel cvične na baterku a v pohodě... Ale z baterky se mi to nechce tahat, zbytečně daleko. Hodil by se nějaký ten kabel u zapalování, ale prosím o barvu? je jich tam mám tušení asi 6..
Díky moc
Punto mk1 55S ( 1996 )
najeto 34 xxx km
najeto 34 xxx km
Kostra a minus je to samy
Stalych 12V si muzes brat treba od zapalovace pokud to nebude velkej odber coz central nebude. Kostru si natahni od kostriciho bodu co je dole na Ackovym sloupku. A asi budes jeste potrebovat spinanych 12V, ktery pokud jsi mel pripravu na radio mas uz natazenych v ISO konektoru a pokud ne, tak konektor co je na spinacce. Jsou tam asi 3 vodice ze kterych se to da vzit. Barvu si uz nepamatuju, ale kdyz si je promeris tak je najdes rychle.
Stalych 12V si muzes brat treba od zapalovace pokud to nebude velkej odber coz central nebude. Kostru si natahni od kostriciho bodu co je dole na Ackovym sloupku. A asi budes jeste potrebovat spinanych 12V, ktery pokud jsi mel pripravu na radio mas uz natazenych v ISO konektoru a pokud ne, tak konektor co je na spinacce. Jsou tam asi 3 vodice ze kterych se to da vzit. Barvu si uz nepamatuju, ale kdyz si je promeris tak je najdes rychle.
Kdo z vás to dodělávál...?
Jak ste řešily ty pruchodky dveří????
Mě v každým vrakovišti řekli, že to nelze... že ta pruchodka je součást originální kabeláže... A nikde jinde to nemaj..
Nemáte někdo zkušenost čím to nahradit?
Díky moc
Jak ste řešily ty pruchodky dveří????
Mě v každým vrakovišti řekli, že to nelze... že ta pruchodka je součást originální kabeláže... A nikde jinde to nemaj..
Nemáte někdo zkušenost čím to nahradit?
Díky moc
Punto mk1 55S ( 1996 )
najeto 34 xxx km
najeto 34 xxx km
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Našel sem v práci pěknou chráničku,vyvrtal díry a navlíknul.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Zdravím, koupil jsem Punto mk2 bez centrálu, chtěl bych si koupit nějaky levný a funkční...
Máte někdo zkušenosti s těmito centrály?
http://www.aukro.cz/item648631635_akce_ ... dvere.html
http://www.aukro.cz/item642810547_centr ... _list.html
http://www.aukro.cz/item645002435_centr ... adace.html
Předem díky, za všechny rady
Máte někdo zkušenosti s těmito centrály?
http://www.aukro.cz/item648631635_akce_ ... dvere.html
http://www.aukro.cz/item642810547_centr ... _list.html
http://www.aukro.cz/item645002435_centr ... adace.html
Předem díky, za všechny rady
Díííky všem co to tu popsali - hlavně THANKS l-cizkovi podle jeho rad jsem taky zapojil dálkové ovládáni Maxicar 686 Sám sebe jsem překvapil jak jsem dobrý Dálku jsem zapojoval podle návodu co jsem dostal od prodejce ( LevneAlarmy - mohu jen doporučit ) takže pohoda, ted už tam jen napasovat ten klíček.
Ještě dotaz, nezkoušeli jste k takovýmto modulům připojit nějakou sirénu nebo klakson ? Líbilo by se mi kdyby auto alespoň tůůtlo když ho zamknu ... Díky za všechny rady
Ještě dotaz, nezkoušeli jste k takovýmto modulům připojit nějakou sirénu nebo klakson ? Líbilo by se mi kdyby auto alespoň tůůtlo když ho zamknu ... Díky za všechny rady
Ono většina těch ŘJ pro DO má výstupy jednak na směrová světla, jednak na sirénu. Stačilo by ji dokoupit (např. AS35 - 130Kč) nebo by se dalo napojit na existující klaksón.
Já jsem to vyřešil na marejce s Mistral MAX R2 a zálohovanou sirénou AR101. Původně jsem si říkal, že bych dokoupil jen to DO, ale rozdíl v ceně není tak dramatický. Sice zapojení byl trochu porod, ale nakonec naprostá spokojenost.
Btw nespletl ses v tom označení toho DO? Není to náhodou 286
Já jsem to vyřešil na marejce s Mistral MAX R2 a zálohovanou sirénou AR101. Původně jsem si říkal, že bych dokoupil jen to DO, ale rozdíl v ceně není tak dramatický. Sice zapojení byl trochu porod, ale nakonec naprostá spokojenost.
Btw nespletl ses v tom označení toho DO? Není to náhodou 286
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
moh by mi někdo napsat, na jakou barvu kabelu v tý spínačce pod volantem to mám zapojit? mínus je jasný, ale ze kterýho toho kabelu vzít napájení? je to nějakej maxicar... akorát - a + tyhle dva kabely už jdou do samotný jednotky a ty pak k motorkum díky
Punto mk1 55S ( 1996 )
najeto 34 xxx km
najeto 34 xxx km
-
- Začátečník
Ahoj, mohl bys mi prosím napsat, jak jsi to zapojil a barvy těch vodičů. Koupil jsem si teď DO a tak sháním informace. Ty máš nějaký elektrický schéma od Punta? Díval jsem se na tu pojistkovou skříňku pod volantem a bez schématu se v tom neorientuju. Díky mocPetros píše:Díííky všem co to tu popsali - hlavně THANKS l-cizkovi podle jeho rad jsem taky zapojil dálkové ovládáni Maxicar 686 Sám sebe jsem překvapil jak jsem dobrý Dálku jsem zapojoval podle návodu co jsem dostal od prodejce ( LevneAlarmy - mohu jen doporučit ) takže pohoda, ted už tam jen napasovat ten klíček.
To Graun : Ee nespletl, je to fakt Maxicar 686, je to vystřelovací klíček s funkcí dálkového ovládání a tu sirénu teda zkusím. Sice na schému od jednotky výstup na sirénu není ale předpokládám že by to mělo fungovat na výstupu na směrovky ne ?
To Koby : Já jsem vzal + přímo z tenčího kabelu co přivádí + do pojistkovky, mám MKII a byl to konektor který má jeden kabel hodně tlustý červený a druhý tenčí světleší barvy - ten je +. Jinak někdo tu dokonce psal i to že jde vzít + z autozapalovače, ale nechtělo se mi s tím prznit tak jsem to bodnul před ten konektor od pojistkovky a jede to.
To Miguel965x : Schéma od Puntha nemam, ja jsem dostal schéma k mojí řídící jednotce + přípojné body na Puntho MKII a k tomu jsem načetl info tady na fóru a pak pospojoval. Jestli máš MKII tak ti to klidně nascanuju a pošlu. Měli by ti to ale dát k té dálce.
To Koby : Já jsem vzal + přímo z tenčího kabelu co přivádí + do pojistkovky, mám MKII a byl to konektor který má jeden kabel hodně tlustý červený a druhý tenčí světleší barvy - ten je +. Jinak někdo tu dokonce psal i to že jde vzít + z autozapalovače, ale nechtělo se mi s tím prznit tak jsem to bodnul před ten konektor od pojistkovky a jede to.
To Miguel965x : Schéma od Puntha nemam, ja jsem dostal schéma k mojí řídící jednotce + přípojné body na Puntho MKII a k tomu jsem načetl info tady na fóru a pak pospojoval. Jestli máš MKII tak ti to klidně nascanuju a pošlu. Měli by ti to ale dát k té dálce.
-
- Začátečník
tp Petros: To bys byl moc hodnej, kdyby jsi mi to naseknoval a poslal. Adresu mám m.indy@seznam.cz. Já dostal akorát papír k tomu centrálu, kde jsou popsány káblíky od té jednotky, ale nic jiného. Ale ty přípojné body na punto, to právě nemám a moc by mi to pomohlo. Mám Punto rok výroby 2000.
Ok, už jsem to našel jak to vypadá.
Můžeš to vyzkoušet, kdyby si to napojil na klakson nebo tu sirénu přes ty kabely na smšrová světla.
Můžeš to vyzkoušet, kdyby si to napojil na klakson nebo tu sirénu přes ty kabely na smšrová světla.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
-
- Začátečník
to Petros: Tak už jsem to zapojil. Nakonec to nebylo tak hrozný, jak jsem si původně myslel. Takže už skenovat nemusíš. Ale díky za ochotu
Tak mám taky zapojeno. bez problému, ale zabralo to několik hodin, to jo..
Ještě se chci zeptat na jednu věc, z tý jednotky od centrálu vedou dva žlutý kabely a v návodu píšou, že sloužej pro připojení na blikačky, aby auto blikalo při odemknutí a zamknutí..¨Má to někdo zapojený? neměl by někdo fotku a nebo dovedl popsat barvy těch kabelu, na který to připojit?
díky
Ještě se chci zeptat na jednu věc, z tý jednotky od centrálu vedou dva žlutý kabely a v návodu píšou, že sloužej pro připojení na blikačky, aby auto blikalo při odemknutí a zamknutí..¨Má to někdo zapojený? neměl by někdo fotku a nebo dovedl popsat barvy těch kabelu, na který to připojit?
díky
Punto mk1 55S ( 1996 )
najeto 34 xxx km
najeto 34 xxx km