Punto zraz KOŠICE - Ťahanovce_SUDKY 12.9.2009
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Punto zraz KOŠICE 12.9.2009___obec Ťahanovce__SUDKY__15:00
Dik,len skoda tych fotiek co neboli za jazdy ze su trocha take rozmazane,a ne zaostrene,fotil si mobilom ci fotakom? lebo ja co som fotil vysli pekne,no tie za jazdy som blbo fotil co som doma uz obanoval,kedze som daval fotak cez okno von ako ostatny a jednou rukou soferovat ,a druhou drzat fotak a este lavacka a proti vetru..cela ruka sa kolisala ..preto tak fotky dopadli..lepsie bolo radsej cez celne sklo ale tak na druhyraz snad
- Reklama
...ja ze co furt vystrkujes ruku z okna, som myslel ze kyves ludom Z konca kolonky som si fotak nefsimol
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TV-Punto
inac tu tabulku -znacku co si vytahol na sudkoch na palubovku TV-Punto,kde si daval robit? ,lebo uz som videl take daco..a vyzera to dobre ,ale co sa tyka tvojho punta tak fakt pekne a elegantne ,kolko si dal za subac? je to aktivny ci osobitne zosik?a kde si kupil?
inac tu tabulku -znacku co si vytahol na sudkoch na palubovku TV-Punto,kde si daval robit? ,lebo uz som videl take daco..a vyzera to dobre ,ale co sa tyka tvojho punta tak fakt pekne a elegantne ,kolko si dal za subac? je to aktivny ci osobitne zosik?a kde si kupil?
-
- Všeználek
mam dojem ze subac bude asi z Fusionu:)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Ahoj. Včera bolo super nie?
FIAT Punto Mk2b, 1,2l; 8V, 44kw-60k, r.v.: 2005
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=166" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=166" onclick="window.open(this.href);return false;
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Puntoracer
To viem ze je znacky Fusion..ale Fusionske vyrobky nepredava iba priamo Fusion ..ale vsade inde a spolu s tym spojene rozdielne ceny..oto mi slo
To viem ze je znacky Fusion..ale Fusionske vyrobky nepredava iba priamo Fusion ..ale vsade inde a spolu s tym spojene rozdielne ceny..oto mi slo
-
- Všeználek
Marol
super bolo velmi...snad sa coskoro da repete
super bolo velmi...snad sa coskoro da repete
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ja by som dal este tento rok nejaky zrazik,ale na inom mieste,ako uz viete alebo nie,som spominal na zraze slabsie emdzi reci zajst po dedinach..predsa tam semafory niesu..a bolo by to urcite tiez pekne..a kludne..da sa ist pomalicky a nikde nas dalsi nezene ako v meste ze robime zapchu ..a tym padom dalsie kolony inych aut za nami,semafory atd a podobne,Ja pochadzam z Čane ako Puntoracer vie,cesty nesu zle,az na tu moju ,ale je to ako v pohode,,a tento zrazik ak by sme teraz naplanovali tak by sa mohol prave konat od Kosic cez valaliky ktore su velke po ulickach sa pomotat a pomalicky sa premiestnovat ku geci..dalsia dedinka pomotat a ku mojej cani ..kde sa tiez da poprechadzat..na kofolku by sme mohli ist sadnut na TAJVAN,Puntoracer to mozno pozna,da sa super tiez posedit je to pri vode..a velke parkovisko na fotenie..na betone...v pozadi voda a spominana, trava,popripade k veceru da sa ist aj do skarosa..a rozlozit k lesu ohen a nieco opiect..da sa vselijak ukoncit leto a posledny zraz tento rok,,myslim si ze by to bolo super,,tak POROZMYSLAJTE a HLAVNE BY SOM SI PRIAL OPAT VELKY POCET PUNT !..ASPON OPAT MIN.10 a VIAC
Naposledy upravil(a) HIISS dne 13 zář 2009, 21:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
caute caute Jasne, ze bolo super .. som rad, ze vam to "vrci" podobne ako mne ) stretneme sa na vrakaci ))) pri tretom srotovnom ) to bol joke
rad som vas spoznal ..
rad som vas spoznal ..
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takze este dopisem a zvelicim kto by mal zaujem napr: o tyzden ci dve tyzdne alebo ako usporiadat dalsi zraz a to posledny tento rok..a to v predoslom prispevku ako som pisal po dedinkach v mojom okoli,viac otom ako som pisal predchvilou hrubym pismom?Piste nazory urcite to pomoze
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Cau Marol.. som sa ta este cel spytat, kde si kupoval afto.. ci Auto Palazo alebo VMVauto ci ako sa to teraz vola? V AutoPalazo si daj pozor, aby ti naozaj vymenili to co vravia, ze menili.. Ale inac su fajn..ceny su prijatelneMarol píše:Ahoj. Včera bolo super nie?
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
-
- Všeználek
HIISS
Ja nemam nic proti len neviem ci by ostatni suhlasili...ked bude teplo este tento zvysok leta thak pogrilovat daco by nebolo zle...keby bola aspon taka ucast ako teraz thak by to bolo super
Ja nemam nic proti len neviem ci by ostatni suhlasili...ked bude teplo este tento zvysok leta thak pogrilovat daco by nebolo zle...keby bola aspon taka ucast ako teraz thak by to bolo super
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No to je jasne aj ja som vravel ze zavisi podla pocasia atd,,pogrilvoat ak by nevyslo tak nevadi..ale opat sa da prejst a aj ist sadnut,len co ma trocha hneva ze aj spominane kontakty kazdy poriadne nerozposlal ako som pisal,preto aj ked tu nekto opat zavita nech cita pozorne kazdy prispevok a snazi sa reagovat..nech sa to nenatahuje,pokial nie tak nicky sa poznaju rozoslem SZ kazdemu..popripade sa povola tym co pozname cisla..,pokial dlsie malo kto tu z nas napise
Chlapci, ako si môžem nastaviť, aby som mal pod príspevkom pod vodorovnou čiarou obrázok, alebo info o aute, ako vy?
Stanno.
Punto som kupoval vo Fiate v Michalovciach, ale neskôr som chodil v rámci leasingu do auto palazzo v Barci v KE. Teraz už by som tam chcel chodiť, len ak to bude nevyhnutné.
Stanno.
Punto som kupoval vo Fiate v Michalovciach, ale neskôr som chodil v rámci leasingu do auto palazzo v Barci v KE. Teraz už by som tam chcel chodiť, len ak to bude nevyhnutné.
FIAT Punto Mk2b, 1,2l; 8V, 44kw-60k, r.v.: 2005
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Marol a Stanno
uz ste tu napisali po dva prispevky po tom co som pisal o novom zraze ale ani reakcia na to ,ako nic v zlom ale citajte pozornejsie co kazdy pise,lebo potom sa to dlho natahuje,viem ze nic nesuri,ale tak jak ja aj mozno druhy je zvedavy na ohlasy ci by bol zaujem,ale uz som vacsine prave zaslla SZ -kazdemu rovnaku
Este opat dodam,v nasom okoli Čana vlastni niekolko ludi F.Punta ide vacsina o prve typy,co tym chcem povedat? mal by som zaujem pochodit Čanu..a hodit kazdemu listok o tomto zraze a aby bola sanca navysit kolonu PUNT
uz ste tu napisali po dva prispevky po tom co som pisal o novom zraze ale ani reakcia na to ,ako nic v zlom ale citajte pozornejsie co kazdy pise,lebo potom sa to dlho natahuje,viem ze nic nesuri,ale tak jak ja aj mozno druhy je zvedavy na ohlasy ci by bol zaujem,ale uz som vacsine prave zaslla SZ -kazdemu rovnaku
Este opat dodam,v nasom okoli Čana vlastni niekolko ludi F.Punta ide vacsina o prve typy,co tym chcem povedat? mal by som zaujem pochodit Čanu..a hodit kazdemu listok o tomto zraze a aby bola sanca navysit kolonu PUNT