MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje;) - Kosťa
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
fakt perfekt!!!!
mě ty kola přišly zajímavý vždycky,prostě je tady něco jinýho
a že se zdají malý,to mi nepříjde
když to pustí až na zem,je to úpně,tak jak to má být,žádná díra v podbězích,nikde nic
nárazníky jdou až úplně na zem
člověk fakt chvíli přemýšlí,jestli k němu jede Punto
moc moc velkou libovku máš
mě ty kola přišly zajímavý vždycky,prostě je tady něco jinýho
a že se zdají malý,to mi nepříjde
když to pustí až na zem,je to úpně,tak jak to má být,žádná díra v podbězích,nikde nic
nárazníky jdou až úplně na zem
člověk fakt chvíli přemýšlí,jestli k němu jede Punto
moc moc velkou libovku máš
parada,fakt nadhera:)
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Kuju za pochvalu Luci akorat penezeka breci
Mafi:Vysel na strasny prachy...je to poslany ze Statu puvodne je to podvozek do "Malyho"Lowridera ale jen ten holej vzduch(Kompresor+Bomba,Budiky 3x celkem,Mechy 4x)Zbytek(Hadice,Zpetny venitly,tecka na vzduch...atd)je z Bobcata ale zase to ma kazdou napravu nezavisle a muzes s tim delat snad 15 ruznejch veci proste tohle uz by v zivote asi nikdo nedal do hromady a proto je to tak jedinecny...ptas li se na cenu...nerad se bavim o cenach ale muzu ti rict ze je to investice za vic jak 150 papiru(Ceskejch) takze nevim jakej jinej idiot nez ja by to rval do auta jako je punto
Mafi:Vysel na strasny prachy...je to poslany ze Statu puvodne je to podvozek do "Malyho"Lowridera ale jen ten holej vzduch(Kompresor+Bomba,Budiky 3x celkem,Mechy 4x)Zbytek(Hadice,Zpetny venitly,tecka na vzduch...atd)je z Bobcata ale zase to ma kazdou napravu nezavisle a muzes s tim delat snad 15 ruznejch veci proste tohle uz by v zivote asi nikdo nedal do hromady a proto je to tak jedinecny...ptas li se na cenu...nerad se bavim o cenach ale muzu ti rict ze je to investice za vic jak 150 papiru(Ceskejch) takze nevim jakej jinej idiot nez ja by to rval do auta jako je punto
Tak to už hejKosta píše:Kuju za pochvalu Luci akorat penezeka breci
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996