prasknuty chladic
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
no...tak ja mam taky problem s chladicem asi po te nehode s kockou... (nekteri si delaj prdel ze mi ho prosekla drapem nebo zubem )
ale je to v takovem blbem miste - ve spodnim rohu kde je okraj chladice a nadobky na kapalinu... je to mala dirka... ale proste to tam je stale vlhke.
V patek jedem do nemecka... myslite ze to neni nic zavazneho ? prip. ty utesnovace se daj sehnat na jake benzince? at nejezdim po brne jak trotl. kdyby aspon to teda pomohlo.
v zime pujde holt novej..ted uz do konce sezony na to prdim.
ale je to v takovem blbem miste - ve spodnim rohu kde je okraj chladice a nadobky na kapalinu... je to mala dirka... ale proste to tam je stale vlhke.
V patek jedem do nemecka... myslite ze to neni nic zavazneho ? prip. ty utesnovace se daj sehnat na jake benzince? at nejezdim po brne jak trotl. kdyby aspon to teda pomohlo.
v zime pujde holt novej..ted uz do konce sezony na to prdim.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
tak jsem to docasne vyresila a cestu do nemec a zpet to prezilo bez ubytku vody.
jeden sikovny pan v prodejne barev a laku mi poradi "tmel na vodovodni trubky"... a vyslo to.
ted me trapi vlnovec v p.deli..tak jdu zas do jineho tema.
samozrejme chladic bude muset jit brzy novy...takto se jezdit neda a nema ze !
jeden sikovny pan v prodejne barev a laku mi poradi "tmel na vodovodni trubky"... a vyslo to.
ted me trapi vlnovec v p.deli..tak jdu zas do jineho tema.
samozrejme chladic bude muset jit brzy novy...takto se jezdit neda a nema ze !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Mozno mierne offtopic, ja sice nemam prasknuty chladic, ale mam prasknuty taky plastovy ramik, ktory je niekde pred chladicom. Mal som tukanec z predu, tak mi praskol naraznik aj tento ramik. Zhanam ho, len neviem ani ako sa to vola a ko to mam pytat Co to teda vlastne je? Inak je to na Punto MK2 1.2 16V. Prikladam foto (ramik sahary je na foto nahodne, takze saharu poznam, len ten ramik neviem na co je) Ja som to nerozoberal, tak netusim ani presne kde bol osadeny.
EDIT: uz viem co je to, napisali mi z fiatu. Je to "dopravnik"
EDIT: uz viem co je to, napisali mi z fiatu. Je to "dopravnik"
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
-
- Začátečník
Re: prasknuty chladic
Čau,měl někdo problém po použití tekutého utěsnovače?Mám punto 1,2 16v 85.
Já jsem použil utěsňovač od Liqui Moly, první měsíc vše v pohodě, ale pak mi praskl chladič. Nemůžu ale s jistotou říct že na vině byl ten utěsňovač.
Punto 90 1.6 Elx
Já jsem použil utěsňovač na tom stejným puntu zkrz to že mi tekla z podhlavy voda ven, tak jsem si říkal, že vyzkouším utěsňovač, než hnedka přetěsňovat hlavu, teď je to tak 3/4 roku co jsem to tam nalil a nemám problém. Akorát si nevzpomenu na ten název toho utěsňovače, ale někde mám od toho ještě flašku.
Alfa Romeo 156 Ti po FL 1.9 JTDm 110 kw
Fiat Punto Sporting Mk1 1.2 16V 63 kW ex
Fiat Punto Sporting Mk1 1.2 16V 63 kW ex