Tak jsem se včera byl zeptat, kousek od nás na vrakovišti, kolik krokový motorek stojí? Chtěji za nej 1000 Kč. Tak uvidim jestli nekoupim ten nový protože ten z vrakáče s může zrovna tak přestat chodit.
nazdar, kamos.
ja mam tiez punto 1,6 sporting 1997 a robi mi presne to iste ako tebe. straca otacky a potom nakoniec skape. nekedy ano niekedy nie, ako sa mu chce. potom daj vedet ako si pochodil s tym krokovym motorkom. ci to bolo ono, alebo nie. ja som sa toho na chvilku zbavil tak, ze som precistil kontakt na palivovom cerpadle, chvilku to nerobilo a teraz sa to zase zacalo nejako jebotat.
weslyl píše:Ztim se nic nezměnilo motorek jsem si este nekoupil, ale zato jsem objednanej do servisu (nákje známej) tak jsem zvědavej co vykoumeme. Pak dám vědět.
Da se to vyblikat ...mam to samy s 1,6 a motorek atd. sem menil zbytecne...nebo si zajed na diagnostiku u nas stoji 200kc pokud se ti pripojej me se nepripojily...navod na vyblikani je na FIAT TIPO forum...lepsi než kupovat ten motorek třeba zbytecne
90 to ma stejny protoze ja mam 90 sportinga a vcera sem to vyblikaval......tak jedine skus zajet na diagnostiku....takhle budes menit kupa veci a bez vysledku ...ja to řesim asi 3mesic protože me se Diagnostika nepripoji.....až ted sem nasel ten navod,,,když ten navod poradne precteš tak to pochopíš
konektor je vedle reletek v motorovym prostoru je třídratovej a bude volnej nezapojenej a možna na mem bude krytka....jo mam dotaz tlaci ti cerpadlo po sepnuti klicku do prvni polohy????melo by bejt slyset jak huči nebo tak
caute chalani,
stale si tu debatujete o nejakom navode na vyblikavanie. ale kde ho najdem?
mozete sem prosim dat link? alebo napiste kde to mam blizsie hladat...
dakujem
zdar, tak jsem zkoušel vyblikávání. Normálně podle návodu zapnu zapalování a potom spojim piny A a B a nic kontrolka nebliká. Bud je něco špatně, nebo
to na punta nefungluje.