Katy ,este som nerobil ziadny zraz teraz ,iba mensie stretka ,treba raz zacat ,sak nekto to musi rozbehnut aj u Nas na Slovensku ,co sa tyka punto zrazov,no ne?

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
to je ftipny...pak se tady muze clovek o neco snazit.mafi píše:kazdy to ma v pici , nevadi ten zraz bude aj tak aj ked stejto stranky nikto nedojde aj ked tam budeme iba chalani z TT ,BAaPN tak to staci na zaciatok
No nerád sa učastním tejto debaty ale predpokladám že ste sa chceli spýtať na možnosť ubytovania a či je možné sa stretnúť aj v prípade nepriaznivého počasia atd.5-ko píše:Mafi šak trošku slušne))
No vieš, veľa ľudí, ktorých som oslovil sa pýtali, že čo tam... Na jedno cígo a pivo sa z diaľky trepať... v takomto čase nečase... Čo keď tam bude zatvorený bufet? Kam si sadneme ak nás bude veľa? Neni ešte tak teplo... Je to prakticky zhromažďovanie a minimálne mesto by malo o tom niečo vedieť... Teda som si neni istý...
Toto trápi oslovených ľudí a pýtal sa na to už aj piperiknr... Katy čo ty na to?
majco píše:No nerád sa učastním tejto debaty ale predpokladám že ste sa chceli spýtať na možnosť ubytovania a či je možné sa stretnúť aj v prípade nepriaznivého počasia atd.5-ko píše:Mafi šak trošku slušne))
No vieš, veľa ľudí, ktorých som oslovil sa pýtali, že čo tam... Na jedno cígo a pivo sa z diaľky trepať... v takomto čase nečase... Čo keď tam bude zatvorený bufet? Kam si sadneme ak nás bude veľa? Neni ešte tak teplo... Je to prakticky zhromažďovanie a minimálne mesto by malo o tom niečo vedieť... Teda som si neni istý...
Toto trápi oslovených ľudí a pýtal sa na to už aj piperiknr... Katy čo ty na to?
ja len tolko
Ano ano. Chceme sa spýtať... nehľadáme.Katy píše:na co se ptat mesta ???
to se u nas nedela... nevim jak u Vas.
hlavne to mel byt takovy poznavaci sraz, urcite by se mela zajistit rezervacka nekde v restauraci a proste pokecat, domluvit se na dalsi srazy atd....
nevim taky jaky program v takovem prvnim stretku hledate
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |