samozřejmě něco s interiérem...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
co chceš zahlazovat? stačí když sundáš tu hrůzu ze předu a ze zaduKaty píše:2Z.L.Y.: tos odkoukal ted z nove inspirace(tema) vid![]()
oranzovo ne, ta je ted jaksi moc rozsirena... spis jinou nevidanou.![]()
a zahlazovat ? nekrad mi myslenky..¨.az po mne
![]()
To sem nějak nepochopil.Jakou hrůzuZ.L.Y. píše:co chceš zahlazovat? stačí když sundáš tu hrůzu ze předu a ze zaduKaty píše:2Z.L.Y.: tos odkoukal ted z nove inspirace(tema) vid![]()
![]()
ha ha, hlavne ze jsi mel taky velkej naraznik a ted tady budes delat ofuky se "seriovkama" joooZ.L.Y. píše:co chceš zahlazovat? stačí když sundáš tu hrůzu ze předu a ze zaduKaty píše:2Z.L.Y.: tos odkoukal ted z nove inspirace(tema) vid![]()
![]()
Vencapunto píše:To sem nějak nepochopil.Jakou hrůzuZ.L.Y. píše:co chceš zahlazovat? stačí když sundáš tu hrůzu ze předu a ze zaduKaty píše:2Z.L.Y.: tos odkoukal ted z nove inspirace(tema) vid![]()
![]()
![]()
Zahlazovat se budou lišty a prolisy v nárazníkách.Ale nějak uvažuju pořád víc že tam nedam ani ten zadní podnáraznik.Možná jen nechat protáhnout trošku ten origo.Jinak žádný MEGA nárazníky ani nechci.Spíš jen decent.Takže myslíte že duplex ani dvojitý koncovky uprostřed ne???
Co to zase meleš?Vždycky sem byl spíš na hladký linie než na megapředělávky.Co se mi hodně líbí tak clean se spojenýma náraznikama ke kasli,ale bohužel jako skoro všechno,je to hodně nepraktickýDohy píše:Vencapunto píše:To sem nějak nepochopil.Jakou hrůzuZ.L.Y. píše: co chceš zahlazovat? stačí když sundáš tu hrůzu ze předu a ze zadu![]()
Zahlazovat se budou lišty a prolisy v nárazníkách.Ale nějak uvažuju pořád víc že tam nedam ani ten zadní podnáraznik.Možná jen nechat protáhnout trošku ten origo.Jinak žádný MEGA nárazníky ani nechci.Spíš jen decent.Takže myslíte že duplex ani dvojitý koncovky uprostřed ne???
ZE BY TU nekdo KONECNE pochopil ze punto je kulaty a decentni auto ????a na hladky decentni styl Libovka
------------------------------------------------------Vencapunto píše:Z.L.Y. píše:co chceš zahlazovat? stačí když sundáš tu hrůzu ze předu a ze zaduKaty píše:2Z.L.Y.: tos odkoukal ted z nove inspirace(tema) vid![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |