Takže si musím taky přihodit.
Souhlas v plném rozsahu s MAJKIM.
Tříválec prostě pryč z kola ven.
Jo dvouválec je právě už něco jinýho a oni taliáni si myslím když stím jdou ted v této době moderních technologií v autech na trh tak to nebude určitě vůbec špatný.
A ten výkon je suprovej.Na dvouválec určitě.
A ty motory budou určený pro nový FIAT 500.No určitě by s tím nezahálel i Grandak Punto.A nezapomente je tu ještě PANDA.
Takže je ty motory do čeho dávat
Já jim docela fandím v tomhle už jenom proto že jiní vírobci aut čuměj jako trubky co dokáže FIAT
CLANEK - Fiat chysta nove dvouvalce
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem původní F 500, který byl, jak známo, dvouválec asi s 21 HP a šlapalo to skvěle. Takže bych to bral tak, že Fiat už nějakou zkušenost má, proto by to nemusel být propadák. Uvidíme! K tříválci - vždycky, když ho slyším v určitých otáčkách, tak slyším Barkas nebo Wartburg (pamětníci asi ví, o čem mluvím). F 500 zněl svým zvukem, vlastně to samé byl Maluch. Hrkáček, ale jel a nežral!FANDAK píše:Takže si musím taky přihodit.
Souhlas v plném rozsahu s MAJKIM.
Tříválec prostě pryč z kola ven.
Jo dvouválec je právě už něco jinýho a oni taliáni si myslím když stím jdou ted v této době moderních technologií v autech na trh tak to nebude určitě vůbec špatný.
A ten výkon je suprovej.Na dvouválec určitě.
A ty motory budou určený pro nový FIAT 500.No určitě by s tím nezahálel i Grandak Punto.A nezapomente je tu ještě PANDA.
Takže je ty motory do čeho dávat
Já jim docela fandím v tomhle už jenom proto že jiní vírobci aut čuměj jako trubky co dokáže FIAT