koupil sem včera a oproti puvodnim velky rozdil..sviti superKoJaK píše:No já bych řekl, že ve výrobci nebo druhu žárovky, jedny jsou nějaké BLUE LASER a druhé PROFI-LIGHT Žárovka LONG LIFE XENON. Typově jsou stejné (H1), ale jak která svítí nevím. Osobně jsem šel do těch druhých PROFI-LIGHT Žárovka LONG LIFE XENON a oproti tomu co bylo jsem spokojen.martinek8383 píše:ahoj všichni, můžete mi říct, v čem je rozdíl mezi těmito žárovkami?
Jaké žárovky do BRAVO ??
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nepletu, nevidím důvod to někam zapisovat, nejsou to plnohodnotné xenony ... jen prostě lepší H1 žárovka plněná halogenovým plynem ( tlak 5barů ) ... v tomto případě XENONem.
Do techničáku by se měla zaznamenat ( můj názor ) jen kompletní přestavba na xenony a tím rozhodně není myšlena koupě žárovek za 500,- Kč sada ... ta přestavba je rozhodně někde jinde
Do techničáku by se měla zaznamenat ( můj názor ) jen kompletní přestavba na xenony a tím rozhodně není myšlena koupě žárovek za 500,- Kč sada ... ta přestavba je rozhodně někde jinde
FIAT BRAVO 1.6 v16 SX100 rv.10/97
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké žárovky do BRAVO ??
tak sem měl ty long life xenon žárovky a asi po půl roce K.O. jedna a po měsíci druhá.
předtím sem měl osram silver a night-braker a oboje taky odešlo po chvíli, na různých autech. přitom originálky sou nesmrtelný.
ted mám žárovky philips, opět se xenonovým efektem a svítí skvěle. mám je chvíli a ok. ale brácha je má už 2 roky a chválí si je, že sou prý první co mu drží tak dlouho. dokonce mají i záruku
předtím sem měl osram silver a night-braker a oboje taky odešlo po chvíli, na různých autech. přitom originálky sou nesmrtelný.
ted mám žárovky philips, opět se xenonovým efektem a svítí skvěle. mám je chvíli a ok. ale brácha je má už 2 roky a chválí si je, že sou prý první co mu drží tak dlouho. dokonce mají i záruku
F Brava 1.6, rv. 1999
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já po 2 letech ( co mi odešli moje Long Life ) koupil toto a jsem zcela unešen!!! Ještě přemýšlím, že je koupím do dálkových a to bude teprve "slunce" Tam mám zatím jakési obyč. ani nevím jaké.
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak Osram Night-braker. to by mně zajímalo jak dlouho vydrží. bratrovi právě vydržely asi měsíc.
F Brava 1.6, rv. 1999
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No dám vědět, osbně za ty peníze si myslím, že by mohly držet i déle ...
V starej Brave som ich mal 3/4 roka a ako skončili neviem. V novom ich mám už 8 mesiacov...