Aky to ma vyznam v audi,bmw,mercedes a podobne?asi nejaky ked je to originalzuzana.ball píše:Aky to ma prakticky vyznam?Asi si lepsie vydis na topánky ci ich nemas spinave.Sorry ,ale toto by som si do Bravka nedal mozno tak do Skody 120l,favorit a podobne.
Light packet
Moderátor: peta.smolik
Re: Light packet
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
- Reklama
Ano napriklad aj to Vacsina aut vyssej triedy taketo podsvietenie ma,tak preco by nemohlo mat aj Bravo
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
-
- Zkušenej Fiaťák
Stale nemam odpoved aky to ma vyznam?Zato ze to ma Audi,Bmw ci Mercedes ,Fiat to do Brava neponuka ani za priplatok asi vie preco,prave preto som si kupil Bravo i ked mam i na hore uvedene znacky.
Volvo V60 9/2011,FIAT BRAVA 1,2 16v 3/2001EX,Bravo 2 T-Jet Sport 150ps 8/2009EX,Fiat Stilo 1,6 16v 76kw 6/2005.
- Darth.W
- Zkušenej Fiaťák
blaaazen ... ked uz to mas tak nasvietene aspon tam daj pekne koberceky a nie tu spatnu gumu
a svetlo na dvere robit nebudes? vies ked otvoris dvere tak na boku je odrazka a tam by mohla byt nejaka ledka
a svetlo na dvere robit nebudes? vies ked otvoris dvere tak na boku je odrazka a tam by mohla byt nejaka ledka
[color=#FF0000]http://www.youtube.com/waderlord29[/color]
Fiat Tipo sedan 1.4 70 kW Italia Extra
Fiat Tipo sedan 1.4 70 kW Italia Extra
Zuzana: Ale vsak v poriadku,nikto ti to nenuti spravit si to,nepaci sa ti to,ja to beriem,vsecko v poriadku.
Darth: Neboj nic,koberce su,ale v odlozene pivnici,guma je teraz na zimu idealny setup
Ano uvazoval som aj nad tym,ale uz asi kaslem nato,opat donemoty rozoberat dvere sa mi nechce
Darth: Neboj nic,koberce su,ale v odlozene pivnici,guma je teraz na zimu idealny setup
Ano uvazoval som aj nad tym,ale uz asi kaslem nato,opat donemoty rozoberat dvere sa mi nechce
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
No nato ze ked otvoris dvere sa to rozsvieti a clovek ktory nastupuje lepsie vidi kam si dava nohy kedze stropne svetlo to nie moc dobre osvieti.Inak,skus mi vysvetlit preco mas v popise crosover? To ti ako teraz zdvyhlo podvozok a dalo 4x4?Skus nam to tiez objasnitzuzana.ball píše:Stale nemam odpoved aky to ma vyznam?Zato ze to ma Audi,Bmw ci Mercedes ,Fiat to do Brava neponuka ani za priplatok asi vie preco,prave preto som si kupil Bravo i ked mam i na hore uvedene znacky.
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
mne sa to podsvietenie páči, chcel som to urobiť na starej plechovici , dostal som sa len k modremu posvieteniu budíkov, tiež som uvažoval pichnuť červené ledky do odraziek vo dverach, ale dať dole tapacirung z dverí to teda né, ešte začne potom vrzgat
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"