Takze v dnesne pekne a velmi teple popoludnie som sa konecne dostal k montazi univerzalneho DO k centralnemu zamykaniu. Kedze som to nikdy predtym nerobil zabralo mi to 6 hodin roboty ale uz vsetko funguje ako ma a som velmi spokojny. Pouzil som uni DO BENE 301.
Tak dnes po dlhšej dobe opäť malá zmena na mojom tátošovi. Batéria vymenená za novú a silnejšiu. Stará bola 42 Ah a novú som tam dal 44 Ah aby sa nepovedalo že autíčku nedoprajem
- tak veru, mohol si tam šupnúť nejakú silnejšiu baterku ked už si kupoval novú,ale zasa na 1,2 stačí aj tých 44 Ah ... inak tie fólie k žltej farbe parádne pasujú
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
A tak mohol ale mal som vyhodnu kupu na tuto bateriu tak co uz ... hlavne ma uz nestve to ze ked stojim a nemam nastartovane tak nemozem pocuvat radio lebo potom nenastartujem kvoli tomu som skoro nedosiel na zraz cakal som na pumpe na PetkaPN a som pocuval radio a potom som nastartoval po 3 otoceni kluciku takze teraz to uz nehrozi a to som rad ... hlavne ide zima tak nech ma to niekde nenecha rano.
a tie folie sa aj mne velmi pacia
Takze vcera take male jubileum 159000 km za sebou
Za dalsie som zohnal sikovneho calunika tak s nim hodim rec a chcel by som zacat calunit tapacir dveri a strop tak snad sa to nejako podari
Takže včera som prekročil hranicu 160 000 km. Auto som už prezul na zimné a bohužiaľ po zhodení letných som zistil že už ďalšiu sezónu budem musieť kúpiť nové, nemalou mierou k tomu pomohli slovenské cesty Čo už
Auto mám už pol roka a som zatiaľ veľmi spokojný priemerku som držal okolo 6 l na stovku čo je slušné.
Takze pani. Po zisteni ze musim menit pneumatiky rozmyslam ze by som to zobral trosku viacej a kupil by som nove disky, stare by som sekol za nejaku rozumnu cenu. Nasiel som na nete 2 varianty ktore sa mi pacia a su cenovo dostupne. Je to photoshop tak to nevypada uplne dobre ale aspon su vidiet na aute
Ktore sa viacej hodia?
Naposledy upravil(a) Romandinho dne 01 lis 2013, 13:53, celkem upraveno 1 x.
Ahoj paradnej punta mam to iste jen o rok mladsi a o par km chudsi jen bohuzel nejsou penizky a tak trpi par kosmetickejma vadama a ktomu svine na parkaci my ho dodrely a aj tukly zezadu :'( ale chce se te zeptat kde si a za kolik sehnat ty potahy a na kolko te vyslo zatmaveni oken:-) jinak souhlas s ostatnima punta je hezkej sam osobe takze staci jen lestit a teda interier trochu sladit ale jinak parada sem snim taky moc spokojenej a to tam mam LPG a tez super zadna zmena vykonu atd jen spotreba o litranek vyzsi ale za 16.60litr parada