zvednutí výkonu u HGT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: zvednutí výkonu u HGT
marsiano,
Ja mam zvody supersprint, komplet nerez vyfuk na zakazku(rezonator a koncovy tlmic.) sviecky ngk iridium. Ten vyfuk so zvodmi robi cca 10-15 percent, cize pri 96kw si to lahko vypocitas. Sviecky mozno 2kone;) investicia cca 1000eur .
Ja mam zvody supersprint, komplet nerez vyfuk na zakazku(rezonator a koncovy tlmic.) sviecky ngk iridium. Ten vyfuk so zvodmi robi cca 10-15 percent, cize pri 96kw si to lahko vypocitas. Sviecky mozno 2kone;) investicia cca 1000eur .
fiat stilo 1,6 16v
- Reklama
No poper25 hale a jak ti to jede, jde to znát o proti tomu když jsi to měl bez úprav?
Zajímalo by mě třeba když jedeš pomalinku na dvojiku a pak sešlápneš plnej plyn, jestli ti to zahrábne.
Zajímalo by mě třeba když jedeš pomalinku na dvojiku a pak sešlápneš plnej plyn, jestli ti to zahrábne.
Fiat Punto II 1,8 16V HGT Abarth
to nema 300nm krutak
:D
jasne, ze to nepresmykuje.
Presmykuje to vtedy, ked vytocim 1tku a preradim na 2jku , vtedy to hrabe.

jasne, ze to nepresmykuje.
Presmykuje to vtedy, ked vytocim 1tku a preradim na 2jku , vtedy to hrabe.
fiat stilo 1,6 16v
Napodobne,pri rozbehu na 1-ke a preradeni do 2-ky tak to zahrabe.Ale pri 2-ke to samo od seba nezahrabe ked dam plyn na podlahu
ale na snehu mi hrabe aj 4-ka 

HGT
ono dalo by sa ,aby to hrabalo
nie je problem, ale pri tej pomalej 2jke riadne vytocit a pustit spojku
vtedy to hrabeeeeeeeeeee

fiat stilo 1,6 16v
to se nevyplati pravovat narves do toho penez a stejne to nepojede... jestli ti to nestaci tak radsi kup neco silnejsiho 

/F/I/A/T/ Punto GT run on MegaSquirt 2 Extra, Innovate LC-1 wideband, Garrett TB2810, vstřiky Delphi 440ccm, sani Simota, spojka HDS 57, vyfuk 60mm, HKS blow off valve, Walbro 255l/h, EBC, FMIC, 2XXHP
1/4 mile= 14.1s @ 160km/h
1/4 mile= 14.1s @ 160km/h
no mě to nezahrábne ani když jedu na jedničku pomalu a prudce sešlápnu plyn, ale možná je to tím jak mi nefunguje ten el.mag ventil, který pouští podtlak ze sání do toho podtlakovýho hříbku. Uvidim až mi to v pondělí opraví.
Zatím jsem malinko zklamanej, protože kdyby to jelo stejně i po opravě tak je to nic moc na to že je to malý lehký autíčko co má 130hp.
Zatím jsem malinko zklamanej, protože kdyby to jelo stejně i po opravě tak je to nic moc na to že je to malý lehký autíčko co má 130hp.
Nezabudaj, ze to auto musi byt v otackach, aby cosi robilo 
do 4000ot/min je to bezne 60 hp auto...

do 4000ot/min je to bezne 60 hp auto...
fiat stilo 1,6 16v
ale pri tej jednotke mi to hrabe Marsiano, ako pises ty.
A to veru nemam posraty el.magnet , ale na druhej strane mi smyka spojka uz nahovado.
Ked ju vymenim, tak mozno to pojde lepsie
A to veru nemam posraty el.magnet , ale na druhej strane mi smyka spojka uz nahovado.
Ked ju vymenim, tak mozno to pojde lepsie

fiat stilo 1,6 16v
Ja ked sa rozbieham na 1-ke a prudko sliapnem na plyn,tak to zahrabe,ale zase nic extra to nieje.Ako pise kubino,ked chces viac vykonu,kup si ine auto.Osobne si myslim ze HGTcko ma vykonu az az,samozrejme ked niesi nejak extra narocny.
HGT
Mě by zajímala jedna věc, kolik vám ukazuje tachometr při vytočení otáček na max u 1,2,3,4,5
No a pak by mě ještě zajímalo kolik vám ukazuje otáček při rychlosti 100km/h
No a poslední věc, dělali se HGT s 6stupňovou převodovkou?
Ptám se proto že tam mám na autě měněnou převodovku a nejsem si jist jestli je přímo z HGT.
No a pak by mě ještě zajímalo kolik vám ukazuje otáček při rychlosti 100km/h
No a poslední věc, dělali se HGT s 6stupňovou převodovkou?
Ptám se proto že tam mám na autě měněnou převodovku a nejsem si jist jestli je přímo z HGT.
6 rýchlostné prevodovkzňy sa dávali iba do Sportingov 1,2 16V do naftových sportingov išiel 5kvalt a do HGT tiež.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja by som dal ten ventilatok nie do sania ale niekde pred saniemad mike píše:jo ta kokotina s aukra je akorát na to aby ti zneprůchodnila sání. a co to udělá s váhou vzduchu ani nezminuju.![]()
![]()
.
jaký může mít pc ventilátor tlak![]()
![]()
![]()
jo na lidské blbosti se vydělává nejlíp a nejvíc

Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
Tak dnes jsem zkusil kolik to jede podle tachometru na jednotlivé rychlosti.
1čka- 50km/h
2jka - 90km/h
3jka - 130km/h
4ka - 175km/h
5ka - 200km/h při 6000 otáček
max s kopce 210km/h 6400 otáček
kola R15 185/55
(zatím ještě nefunkční ten elektrickej ventil co ovládá ty klapky v sání, takže možná až bude fungovat tak to pojede víc)
Kolik to jede vám??
Mám tam měněnou převodovku a podle těch rychlostí bych neřekl že je z GHT.
1čka- 50km/h
2jka - 90km/h
3jka - 130km/h
4ka - 175km/h
5ka - 200km/h při 6000 otáček
max s kopce 210km/h 6400 otáček
kola R15 185/55
(zatím ještě nefunkční ten elektrickej ventil co ovládá ty klapky v sání, takže možná až bude fungovat tak to pojede víc)
Kolik to jede vám??
Mám tam měněnou převodovku a podle těch rychlostí bych neřekl že je z GHT.