dusenie motora

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: dusenie motora

Příspěvek od peta.smolik »

Spíš než na diagnostiku bych radši vyměnil filtr páč stejně by ho vyměnit měl...
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Reklama

right13
Začátečník

Příspěvek od right13 »

zajtra idem kúpiť palivový filter a skúsim ho vymeniť.

Ono diagnostika ma stojí 20€ . A pochybujem že upchaný palivový alebo inú mechanickú závadu ukáže....
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.smolik »

Správně kup filtr a možná to bude ono a jestli ano tak diagnostika by na to nepřišla Nejlepší je postupovat od těch nejjednodušších věcí a v tomhle případě i nejlevnějších
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
janko
Začátečník

Příspěvek od janko »

twn problem som mal tiez znicoho nic mi prestal o ist auto na vsetky styry valce 2 kable mi odisli a najlepsie sviecky na punto su ngk
Karol
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Karol »

Diagnostika ta stoji 20 € a zrejme jedno "vysetrenie".

Ja som objednal diagnosticky kabel s prevodnikom za 25 €, soft som stiahol cracknuty cez torrenty a uz len cakam kedy mi dojde kablik, dorobim redukciu na 3-pinovy fiatacky diag. konektor a budem diagnostikovat sam. Viem, ze tam byvaju problemy, treba hardwarovo nastavit parametre toho serioveho portu, ale raz som uz takto nastavoval COM port na jeden pH meter a v pohode dalo sa chce to len par minut sa pohrat. Je otras za nieco take davat 20 € len za napichnutie auta a precitanie co to vypise na obrazovku. Ako mi to dojde vykusam a dam vediet na forum presne co som kupil a ako to funguje resp. nefunguje. Dufam ze to tu budem potom moct odporucit ako vhodnu investiciu do buducnosti :D
Punto Mk1 1.1 r.v. 1997 cca 140000 km
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“