Benzínové čerpadlo a řídící jednotka punto 1.6
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Benzínové čerpadlo a řídící jednotka punto 1.6
přímo ve fiatu to zkoušeli asi 5x a prostě se jim to nepovedlo
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
- Reklama
tak zkus jinej servis,ale mě to připojily.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
Cau,
taky mam občas problem se startovanim. Cerpadlo se rozebehne az kdyz se zacne startovat. To bych ale povazoval jako normalni. Pritelkyne ma taky 1,6 a dela ji to taky az kdyz startuje. S tou diagnostikou je me to neprekvapuje. Zkus jinej servis, protoze je to sazka do loterie. Diag mam svoji doma, me to auto nacte, ale kamaradovi na Bravu jednotku airbagu ne..
taky mam občas problem se startovanim. Cerpadlo se rozebehne az kdyz se zacne startovat. To bych ale povazoval jako normalni. Pritelkyne ma taky 1,6 a dela ji to taky az kdyz startuje. S tou diagnostikou je me to neprekvapuje. Zkus jinej servis, protoze je to sazka do loterie. Diag mam svoji doma, me to auto nacte, ale kamaradovi na Bravu jednotku airbagu ne..

zjišťuju že je to problémovější auto než jsem čekal, počítal jsem že se budou hůř shánět díly ale auto už mi víc jak měsíc stojí, pořád něco nejde...doufám že až začne jezdit tak to alespoň bude stát za to 

Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
ale neni to zase tak problémový auto.jen se musíš naučit ten motor a co chce za ůdržbu a starat se o něj.uvědom si ale že nemáš nějakej motorek na ho... kde se ti ani nemůžou potkat ventily.navíc najdi si někde konstrukční parametry motoru.jestli se trochu vyznáš v závodních autech budeš dost zírat
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
ted to musim hlavně zpojízdnit a pak chci pro ten motor jenom to nejlepší aby šlapal jak hodinky, závodním autům nějak extra nerozumim ale auta mě docela baví jestli máte nějaký odkaz kde je ten motor pořádně rozebrán a popsán tak se rád přiučím, každá rada je mi přínosem na internetu jsem toho nějak moc nenašel
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
zkus změřit jestli při startování jde do čerpadla nějakej proud.pokud ano tak je špatný čerpadlo.jinak musíš jít po drátech a podle schématu najít kde je chyba.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
špatný čerpadlo není, kupoval jsem fungl nový z obchodu
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
a to znamená že je na 100% funkční???ale i kdyby,tak si vem měřák a proměř auto,ale potřebuješ k tomu schéma zapojení.třeba je jen někde přerušenej nějakej spoj nebo spálená pojistka.ono taky fiat je co kus to originál.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
jo jo to čerpadlo je i přeskoušené, ale to schéma nevím kde sehnat, nemáte ho někde náhodou?
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/fiat.htm" onclick="window.open(this.href);return false; všechno najdeš tady
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
ok díky, už jsem si sehnal novou pojistkovou skříňku tak jí tam dám a uvidím
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
ještě dotaz: kdyby byla vadná ta řídící jednotka, tak při koupi nové bych k ní potřeboval určitě i imobilizér, jiné klíče, zámky a zapalování?
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
nikdo neví?
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
Zdravím Páni. Mám presne rovnaký problém ako D´ice. Včera som bol Punto natankovať šiel trasu asi 25km kde som potom zastavil asi na 10 min. auto v pohode naštartovalo šiel som na pumpu za známim, odstavil som a asi po hodinke státia auto chytilo a skapalo, zopakoval som to a šlo normálne hodil som spiatočku začínam cúvať a motor zdochol. Ani za nič na svete nechcel chytiť. Ešte tam namieste som zistil že mi čerpadlo nedáva palivo. Včera sme ešte putovali na zdvihák skontrolovali všetko možné aj nemožné. Palivový filter je OK, Benzínu je dosť, Palivové čerpadlo nezabzučí pri pootočení kľúča. Vybrali sme čerpadlo vyskúšali na priamo a krásne z neho vystrelil benzín.. Ako keby nešiel do čerpadla prúd. Aj tá protinárazova poistka pri sedačke je v pohode, prekontrolovali sme všetky poistky o ktorých viem a všetko je v poriadku. Tak sa Vás chcem spýtať či ste sa s tým už nestretli niekedy. A ak je niekde nejaká poistka či relé na to čerpadlo tak kde je? Ďakujem.
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy