Punto zraz KOŠICE - Ťahanovce_SUDKY 12.9.2009
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: minizrazik v Košiciach
Dobre takze budem reagovat este na Elektromusic:
Mne vyhovuje najviac iba vikend,,cez tyzden mam skolu kedze este studujem,takze vikend da sa povedat hociktory,len vravim najlepsie v tejto kratkej dobe by bolo nekde v mojom okoli ako som bol s Puntoracerom napr: kvoli tym rozmerom kolies ktore este zatial nemam zapisane,po zapise uz nebude mi problem zajst aj inde,idealne by bolo stretko keby sme sa zisli aspon 5-ti a viac
Mne vyhovuje najviac iba vikend,,cez tyzden mam skolu kedze este studujem,takze vikend da sa povedat hociktory,len vravim najlepsie v tejto kratkej dobe by bolo nekde v mojom okoli ako som bol s Puntoracerom napr: kvoli tym rozmerom kolies ktore este zatial nemam zapisane,po zapise uz nebude mi problem zajst aj inde,idealne by bolo stretko keby sme sa zisli aspon 5-ti a viac
Naposledy upravil(a) HIISS dne 28 srp 2009, 15:20, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
HISS : ked som dobre počital tak by nas bolo dokopy 9-10 ludi ..ak by každy prišiel kto slubil ..ale určite by bolo ešte viac ludi ktory by chceli prisť tak podme ozvite sa..
Hodime predbežny datum stretka na sobotu 5.9 alebo 12.9 .2009 ..hovorte komu kedy vyhovuje..okrem Hissa a mna ..
Hodime predbežny datum stretka na sobotu 5.9 alebo 12.9 .2009 ..hovorte komu kedy vyhovuje..okrem Hissa a mna ..
-
- Všeználek
sobota 05.09. mi zatial vyhovuje
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Rozmyslal som nadtym a mozno by to nebolo zle prelozit na toho 12.9 ..predsa mozno dovtedy sa ohlasi viac zaujemcov prist na zrazik,,a aj viac ludi si dovtedy vsimne tuto obnovenu temu..Ide oto ze uz ak ma sa konat nejaky ten nas Puntacko Kosicky zraz..tak nech to stoji zato kedze sa nato zabudlo,,dovtedy verim ze uz mi pride aj repro dozadu ktore som dal reklamovat (Puntoracer vie ) a tak isto..aj prebehne zapis mojich kol 185/60 R14 :)a co ja viem co este na aute..ale to je iba moj nazor..nemam nic na plane ani tento vikend 5.9
Elektromusic
Takze pokial by si s mojim navrhom suhlasil..a popripade aj Puntoracer ze prelozit na 12.9 to je o dve tyzdne..tak by nebolo zle zmenit aj nazov temy na nazov napr:Kosicky zraz Punt 12.9 ..takze som zvedavy co vy nato
Elektromusic
Takze pokial by si s mojim navrhom suhlasil..a popripade aj Puntoracer ze prelozit na 12.9 to je o dve tyzdne..tak by nebolo zle zmenit aj nazov temy na nazov napr:Kosicky zraz Punt 12.9 ..takze som zvedavy co vy nato
Naposledy upravil(a) HIISS dne 28 srp 2009, 18:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Všeználek
no aj 12teho by som mal mat teoreticky volno...ak by nahodou nie thak to dam sem vediet
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
V Pripade zaujmu o Stretko kazdy jeden napiste zkade pochadzate a vzdialenost (KM) od vasho domova do mesta Kosic,lepsie a skor sa taky cas podla mna aj dohodneme ake miesto urcitme na stretko
Gerremi.R
Fuu tak na siravu tahat tam a spat spolu 130Km..od mojho domova,neviem ..mne to moc nevyhovuje,Ako chapem ze kazdy by chcel sa stretnut tam kde on takmer byva..alebo mozno aj pred jeho domovom.. ale tak skor som myslel urcit nejake take miesto ktore bude nazvane strednym bodom(aby sme sa chapali ze takmer kazdy(jak jeden aj druhy a dalsi budu mat k nemu priblizne rovnaku vzdialenost).Ja som skor myslel ze sa stretneme nekde v meste Kosic..alebo nejaka ta dedinka od Kosic..Preto by bolo dobre ak by hlavne nejaky z takeho okolia sa hlasily,kto je ochotny zajst vacsiu trasu tak to uz je iba nanom,ved nech kazdy vyjadri svoj nazor,
PS:Gerremi.R : nemozes pozerat iba nato kolko by ta vysla cesta,s tym by si sa uz mal zmierit ak si auto kupoval ,,ale pozeraj na ten zvuk a tu rychlost ze si vychutnas tou trasou
Gerremi.R
Fuu tak na siravu tahat tam a spat spolu 130Km..od mojho domova,neviem ..mne to moc nevyhovuje,Ako chapem ze kazdy by chcel sa stretnut tam kde on takmer byva..alebo mozno aj pred jeho domovom.. ale tak skor som myslel urcit nejake take miesto ktore bude nazvane strednym bodom(aby sme sa chapali ze takmer kazdy(jak jeden aj druhy a dalsi budu mat k nemu priblizne rovnaku vzdialenost).Ja som skor myslel ze sa stretneme nekde v meste Kosic..alebo nejaka ta dedinka od Kosic..Preto by bolo dobre ak by hlavne nejaky z takeho okolia sa hlasily,kto je ochotny zajst vacsiu trasu tak to uz je iba nanom,ved nech kazdy vyjadri svoj nazor,
PS:Gerremi.R : nemozes pozerat iba nato kolko by ta vysla cesta,s tym by si sa uz mal zmierit ak si auto kupoval ,,ale pozeraj na ten zvuk a tu rychlost ze si vychutnas tou trasou
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
hlasi sa Presov ) 12teho by sa daloHIISS píše:V Pripade zaujmu o Stretko kazdy jeden napiste zkade pochadzate a vzdialenost (KM) od vasho domova do mesta Kosic,lepsie a skor sa taky cas podla mna aj dohodneme ake miesto urcitme na stretko
Gerremi.R
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
Jasne HISS,stym benzinom som len srandoval Zvykol som si na spotrebu,takze to nieje problem.Len ma tak napadlo ze na sirave je dost miesta,voda a tak,proste rekreacne centrum Ale prisposobim sa.
Teraz uz len urcit miesto,nastudujem cestu,paralen do tasky(na bolest hlavy od vyfuku),rozbit prasiatko-natankovat,zbalit frajerku do kufru a 12teho vyrazam
edit//Hiss ty pises ze od teba je to na siravu a naspät 130km.U mna je to s MI do KE 120km.Neviem sice aky mas obsah v puntiku,ale predpokladam ze mimo mesta ti to vezme priblizne 6l/100km ked si to prepocitame musis natankovat +-10litrov,aj s rezervou,co ta bude stat +-12€
Chapem aj to ze ako si spominal mas problem s diskami,ze ich nemas zapisane v technicaku
ale teraz citaj:
Mne zerie punto mimo mesta 8-8.5L/100km takze musim natankovat +-15litrov,co ma bude stat +-18€, KE velmi nepoznam,takze sa budem motat aj po meste.Samozrejme musim pocitat aj s rezervov.Takze musim natankovat za 30€
A mimochodom,na aute mam kridlo,zadne svetla,vyfuk,foliu na prednom okne,upraveny zadny naraznik...a nic stoho nemam zapisane
Takze neviem kto je teraz v nevyhode (ale v pohode,nechcem sa hadat,ako som uz pisal,prisposobim sa )
Teraz uz len urcit miesto,nastudujem cestu,paralen do tasky(na bolest hlavy od vyfuku),rozbit prasiatko-natankovat,zbalit frajerku do kufru a 12teho vyrazam
edit//Hiss ty pises ze od teba je to na siravu a naspät 130km.U mna je to s MI do KE 120km.Neviem sice aky mas obsah v puntiku,ale predpokladam ze mimo mesta ti to vezme priblizne 6l/100km ked si to prepocitame musis natankovat +-10litrov,aj s rezervou,co ta bude stat +-12€
Chapem aj to ze ako si spominal mas problem s diskami,ze ich nemas zapisane v technicaku
ale teraz citaj:
Mne zerie punto mimo mesta 8-8.5L/100km takze musim natankovat +-15litrov,co ma bude stat +-18€, KE velmi nepoznam,takze sa budem motat aj po meste.Samozrejme musim pocitat aj s rezervov.Takze musim natankovat za 30€
A mimochodom,na aute mam kridlo,zadne svetla,vyfuk,foliu na prednom okne,upraveny zadny naraznik...a nic stoho nemam zapisane
Takze neviem kto je teraz v nevyhode (ale v pohode,nechcem sa hadat,ako som uz pisal,prisposobim sa )
HGT
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No sak v pohode tu nejde o hadanie ale diskutovanie,ako chapem dobre mas aj ty par veci na aute ktore priklad nemas zapisane a tiez si mozes narobit problemi,ale ak si auto kupoval tak si vedel nacom si a si do toho siel ,a keby si mal mat vsetko zapisane tak ako citam co si napisal tak mal by si co robit aby vsetko sizapisal,a umna trcia len podzub.disky :)okrem toho ano mam 1.2 klasicku s vykonom 44KW,zerie to tych 6l/100Km..trasu som pocital od svojho domova z Čane cez N.Myslu,trebisov az na siravu.kamenec..a tam a spat bolo 130km,okrem toho nemozme vraviet otom ze ja mam 1.2,,ty 1.8 a spotreba je rozdielna,,spotrebu si nemozme vycitat,...tu ide iba o dialku..aby sa zohnali ludia z blizkeho okolia ako som vravel a sa urci take miesto ktore nebude samozrejme vedla mojho domova kde sa stretneme ale tak jak ja pojdem nejaku dialku tak zhruba taku istu prejde aj kazdy iny ,pokial nekto sa nachadza dalej..tak je to nanom ci je ochotny prist,tu sa nikoho nenuti..je to dobrovolneRadekHGT píše:Jasne HISS,stym benzinom som len srandoval Zvykol som si na spotrebu,takze to nieje problem.Len ma tak napadlo ze na sirave je dost miesta,voda a tak,proste rekreacne centrum Ale prisposobim sa.
ale teraz citaj:
PS:a k tej sirave a vinne hej viem je tam pekne..my sme boli s partiou koncom predosleho mesiaca sice iba na dve noce..,mali sme chatku rezervovanu.a. bolo fajn,pocasicko vyslo..a nechcelo sa mi z tamat odist
Ok HISS,tak sme si pekne podebatovali a teraz sup sup zhanat ludi Hlaste sa kto ide
HGT
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Nj chcelo by to viac povsimnutia zo strany ludi na tuto temu..ab y nas bolo dost
-
- Zkušenej Fiaťák
Chlapci ide o to že chcem aby to bolo v Košiciach..myšlienka bola urobiť to prave tu a nie niekde inde na vychode..ked nam vyjde to prve stretko kludne možeme urobiť aj trebars na širave ako hovori Radek..na širave je pekne každy rok tam chodime na chatu a naozaj je tam vela peknych miest..takže takto to vidim ja..skuste tento zraz širiť ďalej po kamošoch a tak..irčite sa ešte nazbiera viac ludi ..
-
- Všeználek
dal som echo fiatakom
-
- Všeználek
co tak dat spravit nejake nalepky decentne pre kosicky fiat fan klub?
-
- Zkušenej Fiaťák
ja som za len kto by sa toho ujal a na čije naklady by sa to urobilo ?..alebo tam na zraze by sme sa o tom porozpravali ešte ? lebo chcu prisť ludia aj z inych miest ako Košice chapeš..trošku blbe by to bolo pre nich