FOTKY - tuning - trošku inspirace
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: FOTKY - tuning - trošku inspirace
a nie len tie clony
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Katy a kovvalsky
Keby som nemal 10-15cm ryhu+tusim aj malicke preliaciny pod jednou gumou na dverach u vodica tak tie bocne listy strhnem mozno,zozeniem GT predny naraznik a utekam ho dat cely do laku spolu so zadnym,a uz by bola lestenka na svete.A davat dvere striekat,+narazniky este..to uz volim cele auto,a pri celom aute mi to pride uz luto do toho tolko vrazat,kedze sam si s lakovanim nepomozem
Keby som nemal 10-15cm ryhu+tusim aj malicke preliaciny pod jednou gumou na dverach u vodica tak tie bocne listy strhnem mozno,zozeniem GT predny naraznik a utekam ho dat cely do laku spolu so zadnym,a uz by bola lestenka na svete.A davat dvere striekat,+narazniky este..to uz volim cele auto,a pri celom aute mi to pride uz luto do toho tolko vrazat,kedze sam si s lakovanim nepomozem
tak kdyz je ti to lito tak nemuzes potom slintat tolik nad ostatnima
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
iba pre tvoju informaciu on tie listy umele nema strnute on to ma len prelakovane no jediny problem aky mas je to ze nechces davat do toho peniaze no ale bez toho sa to neda ja momentalne striekam interier na cierno strieborno a uz som za farby vyhodil 60 euro a to je len nastriekanych par dielov takze tuning samotny je paradna vec ale tiez musis myslet aj na peniaze a hlavne si treba uvedomit jednu zasadnu vec akych chces robit tuning bud len na paradu alebo chces to auto mat aj ako uzitkove vozidlo nie vystavny kus takze to sa treba rozhodnut
one world, one dream, one car
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Kovvalsky
Ja som myslel gumene listy z dveri..tie ma strhnute,nie tie prelakovane na naraznikoch .Okrem toho ja som pisal vo vedlajsej teme ze auto mam po celi rok nie na leto takze aj to naburava proti novemu laku.Do auta som polozil uz nesmierny peniaz,udrzba..a upravy ktore mozno nevidiet ale je ich prevela.Puntak ma stal 57tis a minimalne raz tak aj daco uz don bolo vlozene .Nezaondievajme tuto temu..cas ukaze
Ja som myslel gumene listy z dveri..tie ma strhnute,nie tie prelakovane na naraznikoch .Okrem toho ja som pisal vo vedlajsej teme ze auto mam po celi rok nie na leto takze aj to naburava proti novemu laku.Do auta som polozil uz nesmierny peniaz,udrzba..a upravy ktore mozno nevidiet ale je ich prevela.Puntak ma stal 57tis a minimalne raz tak aj daco uz don bolo vlozene .Nezaondievajme tuto temu..cas ukaze
jj preto sa radsej nechajme inspirovat
- Přílohy
-
- neviem ci tu nahodou taketo uz neni
- 24867_46485.jpg (234 KiB) Zobrazeno 2242 x
tak týmto, nech sa radšej nikto neinšpiruje
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
a co sa ti nepaci natom ? pocitam ze ta cierna kapota
kapota, naraznik, prahy, spätáky..
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
pridávam sa k názoru...pripadá mi ten špunt moc taký "preneedforspeedovaný"Matto píše:tak týmto, nech sa radšej nikto neinšpiruje
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
je to mozne kazdy si bere inspiraciu odkial podtrebuje a zase kazdy ma iny vkus no mozno tu kapotu nemal davat do ciernej ale do zlatej a ten difuzor si mohol odpustit
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
když by se trochu složil předek, tak to v zimě může fungovat jako odhrnovač sněhu
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
otrasny tuzing, radsej by som chodil peso .D
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
O kolik se musí snížit předek aby to vypadalo jako tak zlatočerná příšernost??
Jinak tedy myslím že jediný docela hezký na tom jsou kola.podle mě i takovej dobře sedící rozměr na punto
Jinak tedy myslím že jediný docela hezký na tom jsou kola.podle mě i takovej dobře sedící rozměr na punto
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
moj osobny nazor je ze neni to az tak velmi znizene a robi to skor ten naraznik kedze je vidno aj cele kolesa ale na toto by ti skor odpovedala Katy ta zraza autom mravce