Elektromusic
Mne jedno kto pomna pride

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Jo joHIISS píše:...to prve stretko a verim ze bude dobra partia ak sa stretneme, a dojedname neskorsie dalsie stretko ci uz v lete alebo kedy a aj na nejakom krajsom mieste a spojit aj so stanovacku a podobne
Nemyslel som tie zeny pre nas dvoch,ja mam tiez svoju polovicku ktoru vsade beriem (niekedy aj ako batozinu) ,ale pre ostatnych,ktory ziju len pre svoje spuntiky a na zeny nemaju casHIISS píše: a s tou SIRAVOU...pisal si ze zeny a sex..tak to jedine iba ja a iba s mojou holkou, musel by som ju zbalit ako batozinu do auta ak by nevadilo![]()
tak.. moja ucast je ohrozenaelektromusic píše:Je pravda čo napisal HIISS ..ja som to cele zbuchal lebo mi už nedalo stale sa pozerať na zrazy ktore boli organizovane len na zapade alebo v ČECHACH ..a konečne sme to nejako spojili aby aj u nas V KE bolo niečo![]()
HIISSkde konkretne v Čani byvaš..veľmi ju nepoznam maximalne sme chodili do Energy a nas5..tolko by som zbehol po teba aby Radek nebludil
Radek:pridte ku Tescu..jednak sa to lepšie hlada..lebo zidete z furče dole a uvidite ho hned..a pri TSC budeme čakať ja a HIISS,Puntoracer,Caesar,..ak dojdete pojdeme spolu na sudky..Stanno dojde rovno na sudky a aj Semo predpokladam...Hotyno je asi tiež Košičan ale nespomenul že či pride rovno na sudky alebo ku Tescu
Takže snaď na počasíčko v sobotu bude priať..pre istotu ešte pridte doobeda na net kto može..ale ja verim že bude pekne..hlasili najprv dažď ale nakoniec to maju byť len prehanky niekde na severe SVK..takže pohoďka![]()
Keby niekto niečo mal tak napište sem alebo pošlite SZ ..ja idem neska do nočnej a zajtra budem na nete až dakedy večer..takže tak..
Az tak nie,v klietke nie,ale na voditku pri kuchynskej linke,no to by sloHIISS píše:RadekHGT
No nam by urcite tvoja nevadila,len asi tazko by si nasla prinas spolocnu rec,a predsa samy chlapy,jedine ze by sla sa prejst pesky po kosiciach
,alebo ju nechaj pri Hyper tesku nech nakupi..a ak sa pojde domov ju vyzdvihnes,
..ci ju chces nechat v klietke doma?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |