ty jo nejak sem jeste nemel cas ale dik ze si to pripomel, to vis hlava derava, prepracovana. Ted jsem mu volal a ze neni problem. Kolik za ne chces dat? On nema vubec zadnou predstavu, rekni kolik das a ja to pak s nim poresim a do vyskova je privezu.marty3d píše:ultraknyst píše:marty hod me sem odkaz na ten tvuj podvozek?dikec
A co ty prahy, ptal si se?
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Marty 3D
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Los PUNTOs GeTos
- Reklama
výmena ponmôžemarty3d píše:Ahoj. Přestal mi chodit zadní stěrač. Kde může být chyba, pomůže výměna motorku?
Najčastejší problém je nie v motorčeku ale v oske na ktorú sa montuje samotný stierač ! Oska zahrdzavie a motorček nedokáže otočiť stieračom preto zhorí ale skús rozobrať premazať a uvidíš mne to pomohlo!
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Dík, hned odpoledne doma to zkusim.majco píše:výmena ponmôžemarty3d píše:Ahoj. Přestal mi chodit zadní stěrač. Kde může být chyba, pomůže výměna motorku?
Najčastejší problém je nie v motorčeku ale v oske na ktorú sa montuje samotný stierač ! Oska zahrdzavie a motorček nedokáže otočiť stieračom preto zhorí ale skús rozobrať premazať a uvidíš mne to pomohlo!
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
tak sem to rozebral a je to zarezlý jak sviň. Takže je to ko a nezbývá než zkusit sehnat jiný motůrek. Ten starý asi nespravim.majco píše:výmena ponmôžemarty3d píše:Ahoj. Přestal mi chodit zadní stěrač. Kde může být chyba, pomůže výměna motorku?
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
jo, ale nevim co... ale muze to byt jima... sakra , uz nepiju, bavili jsme se o tom na ROzkosimarty3d píše:Zdravim ve spolek. Co to jsou hydroštely? Je možný,že když mi motor tak divně cvaká když je nastartovanej, že jsou nějaký přicpaný nebo tak něco? Dík
Mysilm ze kdyz maj velkou vuli.... ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
U nás mechanik mi řikal, že mam zkusit projet nádrž shellVpower racing - že je to dobrej benzin a má i čistící schopnost, že by to cvakání mohlo odstranit. Když ne, tak koukne na hydroštely...fakt nevim