Zdravím,
mám problém celkém akutní... už týden nejezdím, po natankování plné nádrže se mi už nepodařilo nastartovat Punto (do té doby naprosto spolehlivé auto), po zasunutí klíče do spínací skříňky na přístrojové desce svítí kontrolka CODE, dále červená kontrolka teploty chladící kapaliny a v pojistkové skřínce č.2 v motoru cváká relé R9 (od řídící jednotky motoru) a nesepne, všechna relé a pojistky jsou v pořádku, projel jsem si zde fóra ohledne CODE a problému s tím, ale zaráží mě ta svítící kontrolka teploty chladící kapaliny a cvakající relátko..., nevím kde je příčina myslím že v immobilizéru to nebude, myslím že CODE nezhasne protože k tomu ani nedostane příležitost... nebude vadný snímač teploty, nebo odešla řídící jednotka?... díky za rady.
Jsem s pozdravem.
Punto II r.v. 2000 nestartuje...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jak to dopadlo?
Zajímalo by mě jak to dopadlo.Zkoušel jsi odblokovat imobilizer zadáním kódu pomocí plyn.pedálu?Nebo to resetnout odpojením akumulátoru.Velmi by mě zajímalo a asi nejen mě,v čem byl problém.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
-
- Začátečník
Re: Punto II r.v. 2000 nestartuje...
Mal som taký istý problém, vo fiate mi povedali že to sú PINy, vraj sú uvolnené. Nezdalo sa mi to lebo to prišlo odrazu a tak isto pri tankovaní. Natankoval som ale nie plnú a keď som začal štartovať tak to robilo to isté. (code, relátko, teplota) Dovtedy žiadny problém. Nepomohlo ani núdzové štartovanie ani vyradenie imo, takže to ostalo na lano. Vo fiate to spravili a odvtedy žiadny problém. Cena spolu s výmenou oleja a filtra nejakých 3000.- SK
Mal som to iste bola to riadiaca jednotka
Jednoznacne je to imobilizer.mozno sa ti zlomil ked ti niekde padol kluc ak mas nahradny skus to malo by to ist ak nie tak kodovaciu kartu a pekne do fiatu nakodovat novy kluc.este je mozne ze ti riadiaca jednotka nebere imobilizer ale s tym skusenost nemamFany píše:Zdravím,
mám problém celkém akutní... už týden nejezdím, po natankování plné nádrže se mi už nepodařilo nastartovat Punto (do té doby naprosto spolehlivé auto), po zasunutí klíče do spínací skříňky na přístrojové desce svítí kontrolka CODE, dále červená kontrolka teploty chladící kapaliny a v pojistkové skřínce č.2 v motoru cváká relé R9 (od řídící jednotky motoru) a nesepne, všechna relé a pojistky jsou v pořádku, projel jsem si zde fóra ohledne CODE a problému s tím, ale zaráží mě ta svítící kontrolka teploty chladící kapaliny a cvakající relátko..., nevím kde je příčina myslím že v immobilizéru to nebude, myslím že CODE nezhasne protože k tomu ani nedostane příležitost... nebude vadný snímač teploty, nebo odešla řídící jednotka?... díky za rady.
Jsem s pozdravem.
http://www.youtube.com/watch?v=O-DQejf0 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;