klepanie "po druhe"
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
klepanie "po druhe"
Zdar..
na volnobehu sa mi ozyva niekde od ventiloveho veka poklepkavanie. Ked dam ruku na plastovy kryt napravo od bloku motora (neviem co tam je..asi cievky) tak ten klepot fyzicky citim ...
To klepanie je za tepla.. Klepe si to aj tesne po nastartovani ale podstatne hlasnejsie. Dokonca niekedy to par krat tesne po starte zastudena zaklepne "na plnu hubu". Nieco ako datel...
Motor ma aj trosku nepravidelny volnobeh. Inac ide relativne normalne.
Babo rad!
na volnobehu sa mi ozyva niekde od ventiloveho veka poklepkavanie. Ked dam ruku na plastovy kryt napravo od bloku motora (neviem co tam je..asi cievky) tak ten klepot fyzicky citim ...
To klepanie je za tepla.. Klepe si to aj tesne po nastartovani ale podstatne hlasnejsie. Dokonca niekedy to par krat tesne po starte zastudena zaklepne "na plnu hubu". Nieco ako datel...
Babo rad!
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: klepanie "po druhe"
Nejdří bych ten kryt sundal a podíval se na vačkovou hřídel zdvihátka a její ložiska.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
klepání
proč zbytečně zakládáš druhé téma??? vstřikovače + ventily
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Presne ja mam taky isty problem. Dnes som bol u mechanika tak my to vysvetloval co to je a treba to cim skor opravit. Mechanik bol poliak takze som dobre nepochopil co to je a anglicke slovo co mi povedal som zabudol takze v utorok budem mat opravene a ked to dokazem prelozit tak ti poviem co to jeStanno píše:Zdar..
Babo rad!
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
kokso...tak to som zvedavy co to bude.. a nechaj si to vysvetlit, aby si mi to povedal a prosim, nezabudni na nicpopotuner píše:Presne ja mam taky isty problem. Dnes som bol u mechanika tak my to vysvetloval co to je a treba to cim skor opravit. Mechanik bol poliak takze som dobre nepochopil co to je a anglicke slovo co mi povedal som zabudol takze v utorok budem mat opravene a ked to dokazem prelozit tak ti poviem co to jeStanno píše:Zdar..
Babo rad!
Stanno píše:kokso...tak to som zvedavy co to bude.. a nechaj si to vysvetlit, aby si mi to povedal a prosim, nezabudni na nicpopotuner píše:Presne ja mam taky isty problem. Dnes som bol u mechanika tak my to vysvetloval co to je a treba to cim skor opravit. Mechanik bol poliak takze som dobre nepochopil co to je a anglicke slovo co mi povedal som zabudol takze v utorok budem mat opravene a ked to dokazem prelozit tak ti poviem co to jeStanno píše:Zdar..
Babo rad!
No skusim si to dat vysvetlit, ale s tymito irmi sa to dost tazko realizuje Im ked sa pokazi auto tak kupuju nove no ale skusim
Stanno píše:tak mu povedz, nech ti da ten pokazeny diel a potom to skus identifikovat, alebo tu pastni fotku..no som fakt zvedavy co to moze byt, ze ti vravel, ze sa to musi urychlene robit.. a som zvedavy kolko ta to bude stat..
Drz sa ..
uz aby bol utorok...
Tak to skusim svojom anglictinou. Mam svojho mechanika ale uvidim ci mu to vysvetlim lebo posledny krat mi ponukal taky pripravok ktory ked nalejes do oleja tak zastavuje klepanie. Dnes som napriklad ked som prisiel domov tak som to klepanie az tak nepocul uvidime v utorok. Ked tak pojdem este raz za tym poliakom nech mi to vysvetli.Ale povedal mi ze ked mi to celkom odide tak uz ani nenastartujem tak preto sa bojim a este teraz pred mojou dovolenkou na slovensku ked moju druhu pracu bude robit moj kolega ktory bude pouziva moje punto. Pokecame v utorok ked sa mi to podari vyriesit,
a este som si vsimol ze si z presova ja som z humenneho tak sa posnazim ti pomoct ked sa mi to podari vyriesit konareStanno píše:tak mu povedz, nech ti da ten pokazeny diel a potom to skus identifikovat, alebo tu pastni fotku..no som fakt zvedavy co to moze byt, ze ti vravel, ze sa to musi urychlene robit.. a som zvedavy kolko ta to bude stat..
Drz sa ..
uz aby bol utorok...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
caf... dnes cestou do prace som zistil ze mi to trepe o dusu uz.. zajtra s tym asi pojdem do autorizovaneho... nech to stoji co chce..popotuner píše:a este som si vsimol ze si z presova ja som z humenneho tak sa posnazim ti pomoct ked sa mi to podari vyriesit konareStanno píše:tak mu povedz, nech ti da ten pokazeny diel a potom to skus identifikovat, alebo tu pastni fotku..no som fakt zvedavy co to moze byt, ze ti vravel, ze sa to musi urychlene robit.. a som zvedavy kolko ta to bude stat..
Drz sa ..
uz aby bol utorok...
radsej chod nech nahodou niekde nezostanes stat. ked tak vecer napis co to je.Stanno píše:caf... dnes cestou do prace som zistil ze mi to trepe o dusu uz.. zajtra s tym asi pojdem do autorizovaneho... nech to stoji co chce..popotuner píše:a este som si vsimol ze si z presova ja som z humenneho tak sa posnazim ti pomoct ked sa mi to podari vyriesit konareStanno píše:tak mu povedz, nech ti da ten pokazeny diel a potom to skus identifikovat, alebo tu pastni fotku..no som fakt zvedavy co to moze byt, ze ti vravel, ze sa to musi urychlene robit.. a som zvedavy kolko ta to bude stat..
Drz sa ..
uz aby bol utorok...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak.. dnes som bol vo Fiate. Dali dole ventil-dekel, a identifikovali volu na vacke.. bolo tam aj daco obrusene jemne.. taka uchytka. To prebrusili, dotiahli a poskladali, ze to na chvilu pomoze.
Vraj sa nemam bat, ze to az tak nevadi. Ze s tou volou nic nespravim, jedine vymena hlavy, ale ze to nema zmysel.
Inac pochvalili auticko, ze v dobrom stave je. Ventilova vola tiez ok, olej pekny (je na nom 10tis.km najazdene- na oleji).
Tak si dam hlasnejsie radio a budem sa vozit..
Punto GO!
Vraj sa nemam bat, ze to az tak nevadi. Ze s tou volou nic nespravim, jedine vymena hlavy, ale ze to nema zmysel.
Inac pochvalili auticko, ze v dobrom stave je. Ventilova vola tiez ok, olej pekny (je na nom 10tis.km najazdene- na oleji).
Punto GO!
Takze stando ja som bol dnes tiez u mechanika.. Moj mechanik povedal ze je to vackovy hriadel. Musel by som ho vymenit. Ale povedal ze to nieje ziadny velky problem, ze to vobec nevadi a mozem pokojne jazdit. Tazke do marca pojazdim v majim mi konci NCT to je ako nase stk a kupujem nove auto a bastaStanno píše:tak.. dnes som bol vo Fiate. Dali dole ventil-dekel, a identifikovali volu na vacke.. bolo tam aj daco obrusene jemne.. taka uchytka. To prebrusili, dotiahli a poskladali, ze to na chvilu pomoze.
Punto GO!
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak ja to svoje budem este drzat.. este rok ho musim aj tak splacat.. a potom mozno vymenim aj tu hlavu ))) ked bude sekat dobrotupopotuner píše:
Takze stando ja som bol dnes tiez u mechanika.. Moj mechanik povedal ze je to vackovy hriadel. Musel by som ho vymenit. Ale povedal ze to nieje ziadny velky problem, ze to vobec nevadi a mozem pokojne jazdit. Tazke do marca pojazdim v majim mi konci NCT to je ako nase stk a kupujem nove auto a basta
Kolko stoji taka hlava? a kde sa to da zohnat?
No nemam predstavu o cene lebo nezijem na slovensku ale asi najlacnejsia bude niekde na srotoviskuStanno píše:tak ja to svoje budem este drzat.. este rok ho musim aj tak splacat.. a potom mozno vymenim aj tu hlavu ))) ked bude sekat dobrotupopotuner píše:
Takze stando ja som bol dnes tiez u mechanika.. Moj mechanik povedal ze je to vackovy hriadel. Musel by som ho vymenit. Ale povedal ze to nieje ziadny velky problem, ze to vobec nevadi a mozem pokojne jazdit. Tazke do marca pojazdim v majim mi konci NCT to je ako nase stk a kupujem nove auto a basta
Kolko stoji taka hlava? a kde sa to da zohnat?