1.1 jede na 3válce

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Libang
Začátečník

1.1 jede na 3válce

Příspěvek od Libang »

čauec , mám problém ... u auta me prasknul držák motoru ... dal jsem to sousedovy na spravení a od tý doby to jede na 3válce , z vejfuku to strašne smrdí po síře a aji spotřeba se zvíšila ... nejaky rady co s tím ??

díky moc za odp
Punťa 1.1 55HP
Reklama

Libang
Začátečník

Příspěvek od Libang »

koupil jsem novy svičky , zejtra je vymenim ... koupil jsem nejaky BRISK 3bodovy . Kdyztak napisu jestli to pomohlo nebo ne
Punťa 1.1 55HP
Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graun »

Libang píše:koupil jsem novy svičky , zejtra je vymenim ... koupil jsem nejaky BRISK 3bodovy . Kdyztak napisu jestli to pomohlo nebo ne
Byt tebou tak je vratim a koupim ty co tam maji byt (NGK).
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
Libang
Začátečník

Příspěvek od Libang »

ty svičky jsou dopruceny z katalogu co mel ten chlapek v autodilech , nevim jestli vyrobce a je to správný typ . Zejtra je tam hodim a napisu kdyz to bude v pohode tak je tam necham
Punťa 1.1 55HP
Vasek176
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasek176 »

taky mám ve svym autě brisky 3 body a jsem zpokojený
R.J.
Fiaťák

Příspěvek od R.J. »

kazda značka sviečok ma katalog sviečok podla auta ale ide o to ze ci sú predpisane výrobcom odporučam NGK cenovo je to skoro to iste ako brisk
Sporting 1.2 16V - ex
Bravo 1.9 TD100 - ex
Lancia Lybra SW 2.4JTD
stifmajstrABARTH
Znalec

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

Rek¨ni sousedovi at ti to spravii :lol:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graun »

Libang píše:ty svičky jsou dopruceny z katalogu co mel ten chlapek v autodilech , nevim jestli vyrobce a je to správný typ . Zejtra je tam hodim a napisu kdyz to bude v pohode tak je tam necham
Tak si tam dej co chces, ale pak se neptej, proc Ti to nejede, radeji at soused pospravuje.
Jak se rika chytremu napovez, hloupeho... :wink:
waterford26
Fiaťák

Příspěvek od waterford26 »

Graun píše:
Libang píše:ty svičky jsou dopruceny z katalogu co mel ten chlapek v autodilech , nevim jestli vyrobce a je to správný typ . Zejtra je tam hodim a napisu kdyz to bude v pohode tak je tam necham
Tak si tam dej co chces, ale pak se neptej, proc Ti to nejede, radeji at soused pospravuje.
..inac ja mam bosch super 4 a pohodicka...nechapem preco tam pretlacate tie ngk furt...vsak ked je schopnych robit viacej firiem pre dane auto svoje sviecky tak co??..vyvoj ide dopredu a veci typu NGK je pre punto a Bosch nevyraba sviecky dlho aatd neobstoja..mne to slape jak ma...len tolko :twisted: :twisted: :twisted:
Plecháč Tony
Zkušenej Fiaťák

Re: 1.1 jede na 3válce

Příspěvek od Plecháč Tony »

Libang píše:čauec , mám problém ... u auta me prasknul držák motoru ... dal jsem to sousedovy na spravení a od tý doby to jede na 3válce , z vejfuku to strašne smrdí po síře a aji spotřeba se zvíšila ... nejaky rady co s tím ??

díky moc za odp
Pokud v autě něco smrdí po síře, tak bych za tim viděl převodovej olej ;)
Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graun »

waterford26 píše:
Graun píše:
..inac ja mam bosch super 4 a pohodicka...nechapem preco tam pretlacate tie ngk furt...vsak ked je schopnych robit viacej firiem pre dane auto svoje sviecky tak co??..vyvoj ide dopredu a veci typu NGK je pre punto a Bosch nevyraba sviecky dlho aatd neobstoja..mne to slape jak ma...len tolko :twisted: :twisted: :twisted:
Mno tu tvoji pohodu jsem si precetl v jinych vlaknech...ty si zrovna odbornik na slovo vzaty. :lol:
Protlacujem, protoze je to odzkousene a navic to ma smysl tam i z ekonomickeho duvodu davat. By mne zajimala cena tech Tvych Bosch svicek.
waterford26
Fiaťák

Graun píše:
waterford26 píše:
Graun píše: Tak si tam dej co chces, ale pak se neptej, proc Ti to nejede, radeji at soused pospravuje.
Mno tu tvoji pohodu jsem si precetl v jinych vlaknech...ty si zrovna odbornik na slovo vzaty. :lol:
Protlacujem, protoze je to odzkousene a navic to ma smysl tam i z ekonomickeho duvodu davat. By mne zajimala cena tech Tvych Bosch svicek.
..no dskusane ako odskusane...to ze niekto vyraba sviecky kratsie neznamena ze nemoze vyrabat kvalitnejsie...a to ak citas moje prispevky tak asi vies ze mne motor vynechava obcas...nie stale, cize ked to slape tak lepsie ako ngk..nie je to vinou sviecok ten moj problem ...to k tomu a cena??..24 euro..a ngk boli za 21..takze whats the craic????..a to ze som odbornik na slovo vzaty...k tomu len jedno..piss of fella...fakt ty si tu boh...a prestan mi tu pisat bludy..komplexy sa liecia inak a inde
Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graun »

w2aterford26: Mne to je u prdele co si tam das, ci nedas, jen se snazim nekomu poradit, ale kdyz nechcete poslouchat, delejte si co chcete, pak tady ale neplacte, ze neco nejede...komplexy si tady nelecim, zadne nemam na rozdil od nekoho :lol: :lol: :lol:
waterford26
Fiaťák

Graun píše:w2aterford26: Mne to je u prdele co si tam das, ci nedas, jen se snazim nekomu poradit, ale kdyz nechcete poslouchat, delejte si co chcete, pak tady ale neplacte, ze neco nejede...komplexy si tady nelecim, zadne nemam na rozdil od nekoho :lol: :lol: :lol:
...no...jasne..hlavne ze ked niekto nesuhlasi s tebou tak musis dalej komentovat... a nikto tu neplace kvoli tomu, ze si tam nieco dal a to sa posralo...rad vytrhavas veci z kontextu... najdi taky prispevok a si frajer
Graun
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graun »

waterford26 píše:
Graun píše:w2aterford26: Mne to je u prdele co si tam das, ci nedas, jen se snazim nekomu poradit, ale kdyz nechcete poslouchat, delejte si co chcete, pak tady ale neplacte, ze neco nejede...komplexy si tady nelecim, zadne nemam na rozdil od nekoho :lol: :lol: :lol:
...no...jasne..hlavne ze ked niekto nesuhlasi s tebou tak musis dalej komentovat... a nikto tu neplace kvoli tomu, ze si tam nieco dal a to sa posralo...rad vytrhavas veci z kontextu... najdi taky prispevok a si frajer
Nerozumime si, ale to je jedno. Jedno Ti sdelim, pisu to nebot jsem poucen nekolikaletou praxi, informaci z ruznych for, kde se Ti lide kasali, jak s tim nevypekli a za pul roku museli investovat znovu. To ze nerozumis autum Ti neberu, kazdy umi neco, ale ja radim v dobre vire, nebudu prece davat nekomu schvalne doporuceni pro neco co nefunguje. Uz to nema cenu komentovat a mlcim. :idea:
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“