Palivový filter DO 1.2 BENZIN r.v 2000
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Palivový filter DO 1.2 BENZIN r.v 2000
ahoj , 2 dni do zadu som si kupil punto 1.2 benzin rok v. 2000/1 44kw 76000 km a chcem sa opytat ze kde ma vlastne palivovy filter chcel by som ho vymenit a neviem ho nikde najst lebo sa mi zda ze palivove cerpadlo pod zadnym sedadlom je nejake hlucnejsie ze ci nieje problem v palivovom cerpadle alebo staci dat novy filter ale nevieme ho nikde zaboha najst ze kde je, za radu vopred dakujem . a este aky vlastne tam ide ten paliv. filter lebo v predajni mi predavac ukazal 2 rozdielne .
- Reklama
- waterford26
- Fiaťák
a kde vlastne to cerpadlo najdem??..kua mne tak cuka auto a sviecky aj kable su pomenene a vcera akoby mi dosiel benzin..zacalo auto z nicoho nic skakat a skapal motor..svetla svietili..a ja som pridaval plyn a zistim ze nereagovalo..proste skapal motor...potom som dlho startoval az som cakal kedy uz baterka odide a asi po minute naskocil ale trapil sa..akoby siel na tri valce...potom to prestalo a ked som sa pohol a chcel trosku akcelerovat tak v kazdom stupni mi to pri vyssich otackach zacalo skakat a akoby sa motor dusil doslova. Kua co to je????????..akoby nedostaval benzin..
Jak tak ctu Ty tvoje prispevky, tak by sis mel nejdrive procist par temat nez neco napises anebo se na to vykasli a jed primo do servisu. Mne to tak pripada jak by se bavil hluchy ze slepym.waterford26 píše:a kde vlastne to cerpadlo najdem??..kua mne tak cuka auto a sviecky aj kable su pomenene a vcera akoby mi dosiel benzin..zacalo auto z nicoho nic skakat a skapal motor..svetla svietili..a ja som pridaval plyn a zistim ze nereagovalo..proste skapal motor...potom som dlho startoval az som cakal kedy uz baterka odide a asi po minute naskocil ale trapil sa..akoby siel na tri valce...potom to prestalo a ked som sa pohol a chcel trosku akcelerovat tak v kazdom stupni mi to pri vyssich otackach zacalo skakat a akoby sa motor dusil doslova. Kua co to je????????..akoby nedostaval benzin..
P.S. Nemusis ten prispevek kopirovat do vsech vlaken.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
- waterford26
- Fiaťák
Nezlob se na mne, ale kdyz Ty ani nevis, kde jsou jednotlive casti a poradne ani nevis co mas kde delat, tak to je pak tezko radit.waterford26 píše:vsetko som tu precital ale nikto o nicom takom nepisal...a neviem ci by si mal chut ist do servisu kde si za sprostu diagnostiku zapytaju 100 euro..tu je kazdy mudri a hovno tu vedia poradit...cest vynimkam fakt
U aut, ktere maji elektronicke rizeni vstrikovani je vzdy nejvhodnejsi provest diagnostiku, ta pak urci dalsi postup. Nerikam, ze kazdy kdo ma diagnostiku, tak vi ktera bije, ale dobry servis to umi.
Jestli nechces platit za servis, tak to si kup kolo
V kazdem pripade doporucuji si sehnat prirucku a multimeter, pokud nechces platit za servis. Problem hledej v elektronice (cidla, kabely, ukostreni,kontakty obecne), pak mechanicke f-ce - dodavka paliva, praskle tesneni pod hlavou - dostatecny tlak na valcich,...)
- waterford26
- Fiaťák
..citit z teba strasnu suverenitu ..proste boh na zemi...vies, nie kazdy sa vrta v motoroch a vyzna sa..su aj taky, co si kupia tuto fiat haraburdu a proste maju problem..ale tak aspon viem, ze FIAT znamena len jedno: Fixed It Tomorrow Again...proste rubish fakt. Aspon viem preco mi aj taliani vraveli, ze fiat nikdy nekupuj!!!Graun píše:Nezlob se na mne, ale kdyz Ty ani nevis, kde jsou jednotlive casti a poradne ani nevis co mas kde delat, tak to je pak tezko radit.waterford26 píše:vsetko som tu precital ale nikto o nicom takom nepisal...a neviem ci by si mal chut ist do servisu kde si za sprostu diagnostiku zapytaju 100 euro..tu je kazdy mudri a hovno tu vedia poradit...cest vynimkam fakt
U aut, ktere maji elektronicke rizeni vstrikovani je vzdy nejvhodnejsi provest diagnostiku, ta pak urci dalsi postup. Nerikam, ze kazdy kdo ma diagnostiku, tak vi ktera bije, ale dobry servis to umi.
Jestli nechces platit za servis, tak to si kup kolo
V kazdem pripade doporucuji si sehnat prirucku a multimeter, pokud nechces platit za servis. Problem hledej v elektronice (cidla, kabely, ukostreni,kontakty obecne), pak mechanicke f-ce - dodavka paliva, praskle tesneni pod hlavou - dostatecny tlak na valcich,...)
- waterford26
- Fiaťák
Inac skusil som vybrat cerpadlo ale to fakt nejde...to poistne veko navrchu nejde odtocit..neviem ci to tam niekto prilepil alebo co..ani tam nie je vidiet, ci sa to da s nejakym specialnym klucom alebo cim odtocit ((...kable a hadicka sli pekne dolu ale to veko...mate s tym niekto skusenost cim sa to da vybrat?..ani rukt sa tam poriadne nezmestia aby sa tam clovek zaprel kus
Vezmi si nejakou tycku, nebo vetsi sroubovak a pomalu to poklepem (pomoci palicky/kladivka) odsroubuj. Je tam standartni pravy zavit (zadna anglie).waterford26 píše:Inac skusil som vybrat cerpadlo ale to fakt nejde...to poistne veko navrchu nejde odtocit..neviem ci to tam niekto prilepil alebo co..ani tam nie je vidiet, ci sa to da s nejakym specialnym klucom alebo cim odtocit ((...kable a hadicka sli pekne dolu ale to veko...mate s tym niekto skusenost cim sa to da vybrat?..ani rukt sa tam poriadne nezmestia aby sa tam clovek zaprel kus
Ja som to dal dole blickami roztiahol na max a jednu čelusť som dal na stred čerpadla a druhú na maticu a vždy som to povolil aj na filcke Punte Megane .Len Megan s prdelou je sranda tam môže byť otvorená nádrž max sedem minut potom sa hrdlo zdeformuje a už netesní ale to len tak pre zaujmavosť že nie je Fiat vždy to najhoršieGraun píše:Vezmi si nejakou tycku, nebo vetsi sroubovak a pomalu to poklepem (pomoci palicky/kladivka) odsroubuj. Je tam standartni pravy zavit (zadna anglie).waterford26 píše:Inac skusil som vybrat cerpadlo ale to fakt nejde...to poistne veko navrchu nejde odtocit..neviem ci to tam niekto prilepil alebo co..ani tam nie je vidiet, ci sa to da s nejakym specialnym klucom alebo cim odtocit ((...kable a hadicka sli pekne dolu ale to veko...mate s tym niekto skusenost cim sa to da vybrat?..ani rukt sa tam poriadne nezmestia aby sa tam clovek zaprel kus
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- waterford26
- Fiaťák
..skusal som klepanim...potom blickami...viete co?..asi tam vlozim granat a to by uz malo zabratmajco píše:Ja som to dal dole blickami roztiahol na max a jednu čelusť som dal na stred čerpadla a druhú na maticu a vždy som to povolil aj na filcke Punte Megane .Len Megan s prdelou je sranda tam môže byť otvorená nádrž max sedem minut potom sa hrdlo zdeformuje a už netesní ale to len tak pre zaujmavosť že nie je Fiat vždy to najhoršieGraun píše:Vezmi si nejakou tycku, nebo vetsi sroubovak a pomalu to poklepem (pomoci palicky/kladivka) odsroubuj. Je tam standartni pravy zavit (zadna anglie).waterford26 píše:Inac skusil som vybrat cerpadlo ale to fakt nejde...to poistne veko navrchu nejde odtocit..neviem ci to tam niekto prilepil alebo co..ani tam nie je vidiet, ci sa to da s nejakym specialnym klucom alebo cim odtocit ((...kable a hadicka sli pekne dolu ale to veko...mate s tym niekto skusenost cim sa to da vybrat?..ani rukt sa tam poriadne nezmestia aby sa tam clovek zaprel kus
...moje nervyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
- waterford26
- Fiaťák