1,9 JTD nestartuje rok 2000

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
strano
Začátečník

1,9 JTD nestartuje rok 2000

Příspěvek od strano »

Auto mi dva dni stalo. Predtym nebol ziaden problem a ked som isiel ho nastartovat, tak mi po otoceni klucika ma prebiehat kontrola auta a zhavenie, ale nic sa nedeje. Zacnu mi tam vsetky kontrolky blikat narovnako aj displajom zaroven (diplaj tiez zobrazi stav Km a zhasne. To iste robia aj svetla, stale blikaju tak ako blikaju kontrolky. Proste vsetko co je na elektriku tak blika pri otoceni klucika a aj strater len cvaka a aj nejake rele je pocut ako cvakaju ale nezostanu asi v tej polohe co maju. chova sa to ako keby ste pripajali a odpajali elektriku v 0,3 sekundovych intervaloch. Mal niekto takyto problem? Som zufaly. Dakujem. Skusal som startovat cez startovacie kable, ale chovalo sa to rovnako.
Reklama

strano
Začátečník

Příspěvek od strano »

Nikto nema skusenost? Nebude niekde skrat?
kejml
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejml »

1. vybitý akumulátor. Řešení - vyměnit.
2. špatné ukostření. Řešení - najít, očistit.
3. volám autoelektrikáře
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Vasek176
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasek176 »

kejml píše:1. vybitý akumulátor. Řešení - vyměnit.
2. špatné ukostření. Řešení - najít, očistit.
3. volám autoelektrikáře
souhlasím s tebou
majco
Všeználek

Příspěvek od majco »

Baterka odišla do večných lovíšť treba vymeniť baterku a je to ok to že si to nenatočil s kálami to neznamená poruchu na aute ! Baterka je tak v prdeli že cez káble ti nepejde dostatočný prúd z druhej baterky a auto nenatočíš takže baterku von a dať novú. :wink:
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Rieger
Začátečník

Příspěvek od Rieger »

Baterkou to podla mna urcite nebude, lebo za dva dni len tak znicoho nic baterka odijst nemoze, moze sa vybit, ale to by sa dalo nastartovat cez kable a neblikali by budiky a pod. Chyba bude niekde v elektrike, mozno ze to bude tou kostrou, ale ani to sa mi nezda, lebo pri kostre by budiky neblikali vkuse v utcitych intervaloch. Podla mna by to mohlo byt nejake rele alebo nieco podobne. Ked byvas v KE, tak by som sa ti nato mohol pozriet, mozno pridem na zavadu. 8)
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“