spojkovy pedal

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Milan Liška
Začátečník

spojkovy pedal

Příspěvek od Milan Liška »

Zdravim stilaci, potřebuji radu s ničeho nic se mi propadl spojkovy pedal a spojka mi bere az na podlaze ale neprokluzuje a řadit se da normalne ale pedal se mi nevratí vic nez dopoloviny. Nevi nekdo čím by to mohlo byt. Jo a kapalina se mi neztrací,myslím si jestli není v haji hlavni spojkovy valec u pedalu ale nevim diky Lišak
Reklama

Hendrych
Začátečník

Re: spojkovy pedal

Příspěvek od Hendrych »

[quote="Milan Liška"]Zdravim stilaci, potřebuji radu s ničeho nic se mi propadl spojkovy pedal a spojka mi bere az na podlaze ale neprokluzuje a řadit se da normalne ale pedal se mi nevratí vic nez dopoloviny. Nevi nekdo čím by to mohlo byt. Jo a kapalina se mi neztrací,myslím si jestli není v haji hlavni spojkovy valec u pedalu ale nevim diky Lišak[/quote]

....jo to bude asi válec.
kufman
Začátečník

Příspěvek od kufman »

Měl jsem to samé a odvezl jsem to do servisu a stálo mě to 2 000 kč
Lubik
Začátečník

Příspěvek od Lubik »

kufman píše:Měl jsem to samé a odvezl jsem to do servisu a stálo mě to 2 000 kč
Ahoj, mám ten samý problém. Můžež napsat čím to bylo. Díky
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Něco je zde třeba Ti to pomůže:
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... ght=spojka" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Lubik
Začátečník

Příspěvek od Lubik »

Ahoj, tak ten spojkový pedál je opravený. U mě to stačilo vyměnit celý hlavní spojkový válec a je klid. Cena celkem byla v servisu ( ne Fiat) do 2000,-Kč.
Jinak kapalina se neztrácela, pouze se propadl spojkový pedál, kdy bral pouze ve spodní polovině. Řazení hrůza a jízda po městě, kde se musí řadit, tak o tom ani nemluvím. Když, jsem přijel do servisu kam jezdím ( ne Fiat) a popsal co mi spojkový pedál dělá, tak mi hned řekli a novém spojkovém hlavním válci. Druhý den ráno přišel díl a odpoledne bylo auto opravené. Jsem vděčen za šikovnost mechaniků.
Jinak na autě mám poctivě najetých 280 000 km, jsem druhý majitel (koupeno od kamaráda v roce 2007), motor 1,9 JTD MW 85 Kw.
P.S. Kdo by to chtěl opravit doma, tak nedoporučuji, musela jít ven levá polonáprava a bez heveru nevím, nevím.
chilly
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od chilly »

hlavní brzdový valec jde vyměnit bez problemu doma a ze zhora navíc ted je ve slevě a stojí par korun
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Chilly: Lubík píše o spojkovém válci né brzdovém to bude,asi ten rozdíl :wink:
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Odpovědět

Zpět na „Stilo“