Zdravím, po "nehodě" s přepadem, řeším výměnu spojky která prokluzuje, protože mě do ní natekla nafta a pochybuju, že se mě ji bez demontáže podaří vyčistit. Na netu jsem hledal v několika katalozích a zjistil jsem, že pro Punto JTD 80 (59KW) je průměr spojky 230 mm. Ale taky jsem zjistil, že od roku 6/03 se vyráběla verze JTD 101 (74KW) a ta má rozměr 235 mm. Chci se zeptat, jestli je možné spojkovou sadu z verze 101 namotovat do modelu 80. Mám tam chip a tak by se větší spojka hodila. Nemáte někdo s touto zástavbou zkušenosti, nevíte někdo, jestli se tam bez úprav vešla?
Díky za reakce a názory.
Větší spojka na Punto JTD 80..?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Větší spojka na Punto JTD 80..?
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem psal,že bych měnil celou sadu,tj. i přítlačák...V katalogu MJauto jsem objevil,že spojková sada JTD 80 (59KW)je zaměnitelná se sadou JTD 85 (63KW), a ta je zase zamenitelna se sadou JTD 101(74KW),tak v tom mám teda hokej a proto se ptám...
Vasek176 píše:ahoj..bez uprav ji tam nedostaneš protože by jsi musel dát janačí přítlačák a taky setrvák,a ještě nevíš zda to má stejný drážky na hřídel...dal bych tam co máš a neřešil bych to...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
No určite to nepoužiješ je tam iný systém staré punto malo klasickú spojku a klasika ložisko ale punto 2003- už malo ložisko hydraulické to znamená že nemalo spojkový válček na prevodovke ale válček bol súčastou ložiska -Zasadný rozdilel a tak isto diera v prítlačáku je velká oproti starému Puntu a v podstate ak si kúpiš komplet spojku na nové punto tak si ju dáš doma len do police a budeš sa na nu pozerať -celé využitie spojky 235proch píše:No já jsem psal,že bych měnil celou sadu,tj. i přítlačák...V katalogu MJauto jsem objevil,že spojková sada JTD 80 (59KW)je zaměnitelná se sadou JTD 85 (63KW), a ta je zase zamenitelna se sadou JTD 101(74KW),tak v tom mám teda hokej a proto se ptám...
Vasek176 píše:ahoj..bez uprav ji tam nedostaneš protože by jsi musel dát janačí přítlačák a taky setrvák,a ještě nevíš zda to má stejný drážky na hřídel...dal bych tam co máš a neřešil bych to...
Kúp čo tam má isť a nešpekuluj proste sa to nedá!!
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ok, "špekulace" jsou myslím do jisté míry náplní fóra, každého...Jak si mám teda vysvětlit, že spojka z modelu JTD 85 (rv.10.01) je zaměnitelná s modelem JTD 101 (rv. 06.03), když tvrdíš, že rokem 2003 je spojkový systém scela změněn...?
Mrkni se na ten odkaz, je to velký, tak se to tady asi nezobrazí...
Mrkni se na ten odkaz, je to velký, tak se to tady asi nezobrazí...