Aditiva do paliva

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
J.kiwi
Fiaťák

Aditiva do paliva

Příspěvek od J.kiwi »

Zkoušeli jste někdo aditiva do benzínu ? Kámoš co má naftožrouta dáva aditivium VIF a tvrdí, že auto jede líp a má menší spotřebu.
Na netu jsem našel VIF i do benzínových motorů, tak bych rád znal zkušenosti - pokud je nekdo má, i s jinými přípravky.
Fiat Punto 5d 02, 1.2 8v, AC,ABS, 6airbag,
Reklama

FetesBrod
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FetesBrod »

Když se mi v autě rozsvítila kontrolka, tak mi někdo poradil, ať to tam zkusím dát, jako-že na pročištění vstřiků. Je to to stejné, jako když natankuješ třeba carrera 95 u OMV, které obsahuje aditiva. Místo těch peněz, co dáš za ty úžasný přípravky raději tankuj benzín, který je už obsahuje. No a výkon asi takovej "placebo efekt", jako když piješ redbulla, sám o sobě s tělem nic nedělá, ale dělá to pocit, který nabyješ po vypití zázračný tekutiny :D
MK2 1.2
Obrázek
J.kiwi
Fiaťák

Příspěvek od J.kiwi »

ale u VIF do nafty to opravu funguje - na jejich stránkách je kopie nezávislého testu aditiv do nafty, který dělal renomovaný ústav a vif z toho vyšel vítězné - viz www.vif.cz

zajímá mne to pro to, že když natankuji u nejmenované pumpy v německu a švýcarsku ta auto jede (né fiat - druhé co máme doma a trochu větši) prostě jinak a palubní pc ukazuje dost lepší údaje než když tankuju u stejné pumpy v ČR - prostě je to je úvaha, že bych fiatovi taky dopřál lepší potravu. ( a možná i lehké vyčištění)
Fiat Punto 5d 02, 1.2 8v, AC,ABS, 6airbag,
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“