deflektory na stilo MW

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
petross
Začátečník

deflektory na stilo MW

Příspěvek od petross »

Viděl jsem na stilu deflektory, a uvažuju o koupi . Ale mam na gumach u oken takove vystupky (nevim k čemu slouži) tak nevim jestli tam ma byt nejake vybrani v tom deflektoru .
fiat stilo mw 1.4 16v rv2005
Reklama

ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: deflektory na stilo MW

Příspěvek od ekr1 »

petross píše:Viděl jsem na stilu deflektory, a uvažuju o koupi . Ale mam na gumach u oken takove vystupky (nevim k čemu slouži) tak nevim jestli tam ma byt nejake vybrani v tom deflektoru .

Vybrání tam samozřejmě je,jen bych nekupoval nějaké polské šity jsou nepřesné v rozměrech.Například jsem musel hodně sbrušovat náběžnou hranu na levém neb mi to málem spálilo motorek stahování oken.Při souběžném zatahování obou oken tam byl takový odběr že se zdálo že na volnoběh zdechne motor,teď už se to trochu vychodilo,ale je zase problém v tom že se ty styčné plochy jednou za čas musí lehce máznout,jinak má okno snahu zajíždět moc dopředu(uložení skla je celkem volné )při napůl stáhnutém okně se dá s ním celkem hýbat do stran.Stane se pak to že okno má snahu vyjíždět z gumy ven ,stačí lehce prostříknout styčné plochy a zase jezdí okno jak má.Takže nevím jestli jsou takzvané deflektory dobrá volba,uvažuji že je vyhodím,za tu minimální službu co mi poskytují mi nestojí aby mi začalo zatékat mezi sklem a těsněním.Neberu v potaz to že po zrušení těchto plastových blbůstek nebude dobře dosedat guma na sklo.
Pajošek
Fiaťák

Re: deflektory na stilo MW

Příspěvek od Pajošek »

Já bych Tě spíš odradil od deflektorů. Zkus si spočítat kolikrát bys je využil do roka. Není lepší si místo toho pustit větřák o jeden stupeň? A máš po problému.
Ale jestli se Ti to líbí, tak prosím. Vybrání na výstupky tam bude, zasuneš je do dveří a hotovka. Jen jak píše ekr1, raděj solidního výrobce.
Někdy ale míň je víc... Osobně jsem řídil auto s deflektory a moc mi to nevyhovovalo, při pohledu do zrcátka jsem viděl proužek deflektoru a při dešti (od kapek) jsem přes to hůř viděl. Přiznám se, že jsem to při zamlžení oken nevyužil :-) a při vyšších rychlostech se to lehce hýbalo :-) (bylo to už asi vychozený celý, nehledě na to, že se pak okno muselo dotáhnout na fest s kličkou)
You are. We car. /F/I/A/T/
Odpovědět

Zpět na „Stilo“