Nefunkční stínítko
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Nefunkční stínítko
Zdravím, na mojem Puntu II ně něco ruplo v levém stínítku a od té doby jenom visí. Zkoušel sem to vysunout a zasunout zpátky, ale bez úspěchu. Dá se to spravit nebo dat nové.
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Stínítko
Řešil jsem to také u MK1. Nejlepší varianta je dojet na vrakoviště. Stálo mě 150.-.
---- FIAT PUNTO r.v. 1999 ----
1,1; -40/-30; xenony, zadní čirá optika, audio Pioneer; výfuk Laityng, 195x45/15.
1,1; -40/-30; xenony, zadní čirá optika, audio Pioneer; výfuk Laityng, 195x45/15.
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční stínítko
Praskne tak plochá pružina vevnitř, která obepíná čep. Stínítko je pak KO. Pomůže jedině vyměnit pokud do něj nechceš řezat.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jaký jako stínítko myslíte? nad řidičem a spolujezdcem nad čelním sklem? Jestli tyhle tak ty já mám vytrvale daný dolu aby mně nebylo vidět do ksychtu když míjím radar kterej fotí i když jak sem slyšel osoba blízká je v čudu takže stínítka půjdou nahoru))))
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Ahojte,
já mám v Mk2 taky problém se stínítky. Nejsem si úplně jistý jestli je to stejné jako výše popsaná potíž. Můžu ho ustavit pouze ve třech polohách: úplně na skle, 90° vůči střeše (tzn. nic nevidím) anebo naopak úplně v základní poloze. Je to skoro, jako kdyby tam byly nějaké polohové "zoubky".
Je to normální? ve většině vozů (včetně favoritu jsem byl zvyklý na plynulé polohování (tedy, kde jsem to nechal, tam to bylo; u favoritu občas v ruce ). Můžete mi pls někdo poradit, jak na to? neskutečně mě to sere.
Díky
já mám v Mk2 taky problém se stínítky. Nejsem si úplně jistý jestli je to stejné jako výše popsaná potíž. Můžu ho ustavit pouze ve třech polohách: úplně na skle, 90° vůči střeše (tzn. nic nevidím) anebo naopak úplně v základní poloze. Je to skoro, jako kdyby tam byly nějaké polohové "zoubky".
Je to normální? ve většině vozů (včetně favoritu jsem byl zvyklý na plynulé polohování (tedy, kde jsem to nechal, tam to bylo; u favoritu občas v ruce ). Můžete mi pls někdo poradit, jak na to? neskutečně mě to sere.
Díky
Punto MkII 1,2 8V 2002
Také jsem tento problém měla. Něco ve clonítku prasklo a bylo, plandalo jak kus hadru. Zajela jsem na vrakoviště a koupila za 200Kč kompletní i se šroubkama atd. Vyměnila jsem si i já sama Lepší řešení asi ani není
Fiat Punto 1,2i r.1995
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
jako chcete mi říct že v clonítku si jen tak samo od sebe něco rupne? bez toho že bych s ním něco dělal? toe joke ne? chápu pokud ho šteluju do strany proti bočnímu slunku, ale samo od sebe?
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak věřit se tomu dá bo už sem to i tady v Mezu slyšel že snad únava materiálu ale oni ty péra jsou víc namáhaný když jsou clony nahoře a to není můj případ...
Punťa fire, Rosso Tiziano
Bohužel je to tak jednoho krásnýho dne se toho stačí jen dotknout a ono to lupne a je po stínítku
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03