Zdravím.
Kluci,při jízdě jsem si všimnul,že při malém pootočení volantem doprava mi začne hučet kolo.Nelupe mi,ale docela hučí.Jak volant povolím,tak hučení přestane.Uvažuji o ložisku,ale nevím.Začne hučet už při malém zatočení a ložisko se nestačí ani zavážit....Co si o tom myslíte?...Díky.
Přední ložisko
Moderátor: peta.smolik
Přední ložisko
..Opilý řidič,veselý vrah..
- Reklama
Re: Přední ložisko
Měl jsem stejný problém a také si myslím, že je to ložisko.Kubasek píše:Zdravím.
Kluci,při jízdě jsem si všimnul,že při malém pootočení volantem doprava mi začne hučet kolo.Nelupe mi,ale docela hučí.Jak volant povolím,tak hučení přestane.Uvažuji o ložisku,ale nevím.Začne hučet už při malém zatočení a ložisko se nestačí ani zavážit....Co si o tom myslíte?...Díky.
Re: Přední ložisko
Taky jsem toho názoru.Zdá se mi,že čím je teplejš,tak tím to hučí víc.To bych přirovnal právě k ložisku..Hrusk píše:Měl jsem stejný problém a také si myslím, že je to ložisko.Kubasek píše:Zdravím.
..Opilý řidič,veselý vrah..