Moderátor: peta.smolik
mam obe dve dvoupasmove neznackove i z krytkami dal jsem je pryc ....Yanichka píše:no ono to má právě tak malej průměr že se to fakt nikde nedá sdehnat a ty origoš od Fiata co tam mam už jsou značně vyšumělý a do dveří se mi řezat nechce..tak jesli ste někdo sehnal bedničky ta dejte vědět budu ráda
mo ja sem z Teplic..ale jde spis o to ze chci koupit nove repra, aby to melo uz nejakej vykon, ne ty chrastitka, vis?kecka píše:mam obe dve dvoupasmove neznackove i z krytkami dal jsem je pryc ....Yanichka píše:no ono to má právě tak malej průměr že se to fakt nikde nedá sdehnat a ty origoš od Fiata co tam mam už jsou značně vyšumělý a do dveří se mi řezat nechce..tak jesli ste někdo sehnal bedničky ta dejte vědět budu ráda
odkud jsi ????
Fakt? a ty mas nejaky dobry kolace teda? hele to je nahodicka,ale zlutyho nemam, mam cernyho..no v Datartu maj jedny dobry ty by o centak precnivaly, to by se dalo navrtat do palubky,aLE U RIDICE ne, a do zadu se mi to nechce rezat pac tu pricku furt sundavam kdyz neco vezu..to bysme se mohli sejit a pokecat vo tom, jinak na me icq je 285 666 788, dej vedetstifmajstrABARTH píše:taky si myslim ze nic dobryho tak malyho nesezenes spis udelej plato jestli tam nic nemas jeste....tak to mam jaa.....a do teplic chodim do skoly....nemas zlutyho sportinga?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |