Po audio instalaci - problém se startováním!
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Po audio instalaci - problém se startováním!
Prosím hrál jsem si v autě s muzikou předělával repro za větší, a když jsem chtěl nastartovat tak normálně naběhnou kontrolky vše funguje v poho i vstřikování a když otočím klíčkem tak startér jen cvakne, vše jinak jede elektrika radio muzika ale nenastartuju myslíte že je problém se startérem? prosím o radu jestli mám koupit nový startér nebo je problém někde jinde mám Punto I, 1,2 43Kw moc díky za radu.
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Po audio instalaci - problém se startováním!
Hm prosím tě, dřív než budeš montovat startér, zkus vyměnit baterku za takovou, která v jiným autě 100% startuje ju.lumirz píše:Prosím hrál jsem si v autě s muzikou předělával repro za větší, a když jsem chtěl nastartovat tak normálně naběhnou kontrolky vše funguje v poho i vstřikování a když otočím klíčkem tak startér jen cvakne, vše jinak jede elektrika radio muzika ale nenastartuju myslíte že je problém se startérem? prosím o radu jestli mám koupit nový startér nebo je problém někde jinde mám Punto I, 1,2 43Kw moc díky za radu.
Tak po výměně baterky jak jsi mi radil byl problém stejný tak jsem volal známému co mi auto zpravuje a jak přijel tak pouze spojil kabely od baterky k sobě nasadil a auto opět v pohodě startuje nevím jak se to stalo nejspíš jsem při instalaci nějakým způsobem něco zkratnul, ale už je problém vyřešen, když jsem se ho zeptal jak na tohle přišel, řekl jen léta praxe. Díky všem.
Re:
Mohl bys pls podrobně popsat, co přesně udělal? Chápu dobře, že odpojil kabely od baterky, ty spojil, potom je opět nasadil na póly baterky a bylo to? Dík.lumirz píše:Tak po výměně baterky jak jsi mi radil byl problém stejný tak jsem volal známému co mi auto zpravuje a jak přijel tak pouze spojil kabely od baterky k sobě nasadil a auto opět v pohodě startuje nevím jak se to stalo nejspíš jsem při instalaci nějakým způsobem něco zkratnul, ale už je problém vyřešen, když jsem se ho zeptal jak na tohle přišel, řekl jen léta praxe. Díky všem.
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
Tak tento isty problem trapy teraz aj mna...dva dni do zadu som tahal kable pre zadne repro a dnes sadnem do auta a "cvak" ... kontrolky a vsetko facha ale motorom nepotoci. Dal som pre istotu nabit baterku ze ak by nahodou bola vybyta, lebo je fakt ze sa uz dlhsi cas nenabijala. Ale ak niekto mate podobne skusenosti tak pls poradte. Vopred dik.
Fiat Punto MK1, 55s rv. 1996
- earthquaker
- Fiaťák
Ty léta praxe jsou znát.Ale bohatě stačí když si očistíte kontakty na baterce a na kabelech k ní, ono kolikrát opticky vypadají dobře, ale je tam přechodový odpor a pak auto nestartuje.U náklaďáků se nám to stávalo i v půlce pracovního dne, prostě přijel na vykládku a už nenastartoval, stačil kousek smirku a nebo klíče a kontakty trochu podrápat a řechtaly zase jak za mlada.