Teplota motoru JTD
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Teplota motoru JTD
Mám po výměně termostatu na mém JTD. Topí to teď mnohem lépe, ale přesto se ptám - je normální, že ručička teploty nevyleze nad půlku? Po zahřátí motoru se ručička ustálí na deváté čárce, tzn. těsně pod půlkou (desátá čárka) a víc ani škyt! Vzduch, který je vháněný do kabiny je dost teplý, ale určitě ne tolik, jak to je např. u služební Oktávky TDI. Je to taky normální? Dík za názory! Jarda
- Reklama
Myslím vzduch, který žene ventilátor od radiátoru topení dovnitř auta. U Oktávky je horký, skoro vřelý, já ho mám u Punta pouze hodně teplý. Nejel jsem nikdy v jiném Puntu, tak nemůžu srovnávat, možná je ta teplota taky normální, nevím!SHANE54 píše:aku teplotu vzduchu myslis?
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
Kluci, díky za Vaše rady. Já měl předtím Tipo 1,9TD a to hřálo na nohy a sklo ještě míň, takže se mi zdá, že Puňťa topí skvěle. Dobrá, jsem spokojený s vysvětlením, termostat a topení je tím pádem ve stavu, v jakém má být! Ještě vyměnit váhu vzduchu a přijít na to, proč mi semtam v zimě vypne servo a snad mám po starostech. Mějte se!SHANE54 píše:punto nema nejak extra vykonne kurenie...
napriek tomu spokojnost
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
servo sa riesilo tu: https://www.club-fiat.com//viewtopic.php?t=6523
+ pozri dalsi odkaz co tam na koniec pridala Katy, snad sa nieco dozvies tam.
+ pozri dalsi odkaz co tam na koniec pridala Katy, snad sa nieco dozvies tam.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D