Multipla a policie - zkušenosti s hlídkami
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Multipla a policie - zkušenosti s hlídkami
Hellow!
Jak na vaše Multiply reagují dopravní hlídky?
Včera mě poprvé stavěli, bylo vidět, že okukují, ale asi se styděli na otázky k autu zeptat...
Mellow
Jak na vaše Multiply reagují dopravní hlídky?
Včera mě poprvé stavěli, bylo vidět, že okukují, ale asi se styděli na otázky k autu zeptat...
Mellow
- Reklama
-
- Znalec
silnicni kontroly
tak nejak, vsak jsou to taky jen zvedavy chlapistifmajstrABARTH píše:Co je to jako za kravinu Jako myslis ze by se slitovali a rekli tak kdyz ma tak divny auto tak ho nebudeme pokutovat? omg
-
- Znalec
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Léto na Vranově
Mě v létě zastavili, dali pokutu a sebrali body. Za to, že jsem měl omylem rozsvícené mlhovky. Připomínám, že byl nádherný slunečný den, takže jsem nikoho nemohl oslnit.
Bylo to Multiplou. Negativní zkušenost ...
-
- Znalec
Re: Léto na Vranově
looool mel si je zapnuty?...mel! byla snizena viditelnost?...nebyla! mel si je mit zapnuty?...ne! tak to prosiim nesvadej na auto vypadas pak hloupeok2clj píše:Mě v létě zastavili, dali pokutu a sebrali body. Za to, že jsem měl omylem rozsvícené mlhovky. Připomínám, že byl nádherný slunečný den, takže jsem nikoho nemohl oslnit.
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Takže jedna do pranice: jak reagují policisté na Multiply? Já tedy rozhodně kladně..... Až tak kladně, že jsem si jí koupil!
Jsem taky jen člověk a mám taky rodinu, a navíc jezdím po závodech s kolama, takže není co řešit. Asi bych to neměl psát, ale až někoho z Vás potkám, a budete sedět v tom správným autě - a že nás není moc - věřím, že to vždy skončí jen úsměvy na obou stranách, nebojte.....
Jsem taky jen člověk a mám taky rodinu, a navíc jezdím po závodech s kolama, takže není co řešit. Asi bych to neměl psát, ale až někoho z Vás potkám, a budete sedět v tom správným autě - a že nás není moc - věřím, že to vždy skončí jen úsměvy na obou stranách, nebojte.....
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
........když já se tak trošku stydííím.....
Já nikdy na takovým srazu nebyl - jezdím jen na srazy ze školy....
Ale teď vážně: budu sledovat kdy a kde a zkusím se tam dostat. Myslím, že faktem, že jsem se do Mloka zamiloval, patřím do sorty dost podivných lidí a měl bych se s nimi stýkat...
Díky za přivítání a za pozvání.
Ale teď vážně: budu sledovat kdy a kde a zkusím se tam dostat. Myslím, že faktem, že jsem se do Mloka zamiloval, patřím do sorty dost podivných lidí a měl bych se s nimi stýkat...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Lidičky s Multiplama jsou super. Jsou to vesměs rodinky s děckama a srazy nemají chybu. Když přijedeš na sraz, tak než se stihneš nadechnout, připadá ti, že se se všema znáš od narození. Doporučuju stránky www.multiplaklub.cz kde už visí pozvánka na sraz a je tam posledních pár volných chatekbikus píše:........když já se tak trošku stydííím.....
Keď sme pri tých hliadkach: hypotetická otázka (za 9 rokov ma na ceste kontrolovali 1x aj to nie s Multiplou)
- môžem mať problém s policajtami, ak vo vodičáku mám uvedených 6 miest na sedenie a mám od výroby 5-miestnu chladničkovú verziu?
Importér priznal svoju chybu ale k zmene údaju nedošlo...
- môžem mať problém s policajtami, ak vo vodičáku mám uvedených 6 miest na sedenie a mám od výroby 5-miestnu chladničkovú verziu?
Multipla 1.6 16V, 12/2007
myslím si, že při kontrole problém nebude, ale na registru vozidel by ti to v návaznosti při další STK měli bez problémů v TP opravitstillo píše:Keď sme pri tých hliadkach: hypotetická otázka (za 9 rokov ma na ceste kontrolovali 1x aj to nie s Multiplou)
www.minimaxa.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To je nic - já mám v malém techničáku uvedeno 0 míst k sezení a taky s tím v klidu jezdímstillo píše:Keď sme pri tých hliadkach: hypotetická otázka (za 9 rokov ma na ceste kontrolovali 1x aj to nie s Multiplou)
já taky 0+0. Ale je tam dodatek,takže v poho.Globusman píše:To je nic - já mám v malém techničáku uvedeno 0 míst k sezení a taky s tím v klidu jezdímstillo píše:Keď sme pri tých hliadkach: hypotetická otázka (za 9 rokov ma na ceste kontrolovali 1x aj to nie s Multiplou)