Takže tu je auto na začiatku, keď som ho v 17 začal brať mame a hneď sa mi v zime aj podarilo skočiť obrubník... preto tie iné plechy vzadu

Moja predstava na začiatku (keďže som viac zameraný na funkčnosť ako vzhľad) bola takáto a toho sa aj držím.

Prvé, čo sa mi podarilo vykúzliť boli zatmavené bočné smerovky a zadné svetlá (predné som chcel stále biele, preto som ich nechal tak) a neskôr fólia na vrch čelného skla (ktorú už vďaka PZ SR nemám). V období z ktorého pochádza foto som mal v aute 4-kanál Blaupunkt + woofer Hertz. no žiadne foto sa nezachovalo

Interiér čistá séria, až na karbónový polep na stredovom paneli a na bočných fúkačoch... (rádio už mám druhé nebojte

Potom dlho, dlho nič, rpetože som študent a peniaze proste nemám

Keď už boli folie, tak sa patrilo dať aj čiernu foliu na stĺpiky...

Niečo na to sa do večných lovíš pobralo spojkové ložisko aj s prítlačákom, tak keď už som auto odtiahol ku kamarátovi do garáže, tak sa nalepila fólia aj na zadné okno a dokopal som ho k navareniu koncového tlmiča... Pôvodne som chystal aj rezonátor (prvá foto), ale je trošku väčší priemer, takže by nespravil nič a výkon naháňať na 1,1 je trochen nezmysel

Pribudol výstižný nápis (auto zo zásady v zime neumyjem

No a zas som neodolal hudbe. Zosilovač FLI (4x200W) + woofer Aviator (ani neviem aký má výkon). Mám to v aute už asi mesiac a viem, mohol som mať viac vecí na podvozok, ale na jar to asi aj tak predám nas5

A teraz to čo ma teší najviac.. Pružiny Weitec Sport F 50/35. Už prebehol aj malý testík, auto je stabilnejšie, kus znervóznelo, ale tak pekne znervóznelo

+ pár dávnych foto na porovnanie