Turbo 1,9 JTD
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Turbo 1,9 JTD
Moje předchozí auto bylo Tipo 1,9 TD a byla s ním z mé strany naprostá spokojenost. Teď jsem majitelem Punta 1,9 JTD, spokojený jsem taky, ale chybí mi na rozdíl od Tipa pocit z pěkně hvízdajícího turba. Je normální, že to u Punti neslyším? Motor zabírá více v rozmezí 2000 - 3000 ot., takže turbo asi funkční bude.
- Reklama
-
- Znalec
-
- Fiaťák
-
- Fiaťák
Jo, tak mám potvrzeno od mechanika Fiatu, že pískající turbo mělo opravdu jenom Tipo a Tempra (to byly shodné motory!). Ještě mi řekl, že mám špatnou váhu vzduchu, proto mi to špatně jede. Mi to jede ale dobře. Asi ještě nevím, jak má jezdit JTD! Už se těším, až to pak prověřím!Intercooler píše:Mozna je to tim ze maj treba vetsi turbo nebo jinej typ kterej vic hvizda
Nad nachipováním uvažuju, ale předtím Ti turbo asi nepískalo, ne? Ten mechanik, který mi to říkal, je opravdu odborník. A hele, kde sis to nechal dělat, jaký máš teď výkon a na kolik to přišlo? Nekurví to motor?Vette píše:noo to by si mal pocut ako mne piiiska turbo na jtdcku (nacipovanom) ako vysavac skoro ...
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
noo predtym som nejaku pozornost na to nedaval ale skor to vobec nebolo pocut, ale teraz ho pocujem dost...dal som ho spravit tu na slovensku v Ilave odhadovany vykon mozno 105 -110 koni, motor je v pohode ale spojka to neudrzi takze treba tomu trosku ubrat vykon...JardaK. píše:Nad nachipováním uvažuju, ale předtím Ti turbo asi nepískalo, ne? Ten mechanik, který mi to říkal, je opravdu odborník. A hele, kde sis to nechal dělat, jaký máš teď výkon a na kolik to přišlo? Nekurví to motor?Vette píše:noo to by si mal pocut ako mne piiiska turbo na jtdcku (nacipovanom) ako vysavac skoro ...
Punto II 1,9JTD 80kw
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš to prověřit hned, stačí tu váhu jenom odpojit (konektor), pokud je špatná, tak to okamžitě poznáš. Měl jsem to samé, motor nešel přes 3000 ot. Po odpojení jsem teda čučel, byl to mazec...no a pak přišla výměna. Pravda je, že s tou vadnou váhou to o něco míň žralo...JardaK. píše:Jo, tak mám potvrzeno od mechanika Fiatu, že pískající turbo mělo opravdu jenom Tipo a Tempra (to byly shodné motory!). Ještě mi řekl, že mám špatnou váhu vzduchu, proto mi to špatně jede. Mi to jede ale dobře. Asi ještě nevím, jak má jezdit JTD! Už se těším, až to pak prověřím!Intercooler píše:Mozna je to tim ze maj treba vetsi turbo nebo jinej typ kterej vic hvizda
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...