HELP - Průchodka mezi motorovým prostorem a interierem
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Průchodka mezi motorovým prostorem a interierem
Cau mam takovej dotaz,nedavno jsem zakoupil Fiat Punto I Sporting r.v. 99 a chci si udelat muziku,vetsinu uz mam zakoupenou a budu potrebovat natahnout silnej plusak (16mm2) od baterky do zadu do kufru k zesaku,ale nikde u ridice nebo u spolujezdce nemuzu najit nejakou zaslepku ktera by propojovala interier s motorovym prostorem,mozna sem jen spatne hledal tak me hned neukamenujte :)tak poradte nekdo prosim nechce se mi rozdelavat cela pristrojovka.Tak kdo ma s timhle zkusenosti tak poradte please,diky moc.Nebo poradte ze svych zkusenosti nejakou treba jinou volbu kudy to tahat ten kabel
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Já mám teda novější PUNTO ale myslím že to mají auta ten průchod skoro všechni stejný.
Já to mám takovou gumu a tam vedou nějaké kabely a lanko na haupnu u nádržky na brz. kapalinu.
Někde tam jak je prostě posilovač a pak jsem to táhnul ze vnitř pod tím plastem prahu.
Já to mám takovou gumu a tam vedou nějaké kabely a lanko na haupnu u nádržky na brz. kapalinu.
Někde tam jak je prostě posilovač a pak jsem to táhnul ze vnitř pod tím plastem prahu.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: