Přehřívání motoru Brava 1,4 12V

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
BRAVA 1.4
Začátečník

Přehřívání motoru Brava 1,4 12V

Příspěvek od BRAVA 1.4 »

Mám Fiat Brava 1,4 12V. Praskl mi chladič, který jsem vyměnil a i jsem to odvzdušnil. Motor se mi porad přehríva, ujedu zhruba 3km a mam rucicku v cervenym. Vetřák se mi vubec nespusti. Dve tenky hadicky kteryma se odvzduznuje jsou horky. Hadice ktery vedou do chladice jsou tak do pulky vrely ale, druha pulka hadice ktera je blize chladici horka neni. Nevim co s tim, poradi mi s tim nekdo prosím. Predem diky za odpovedi :D [/b]
Reklama

_petr_
Začátečník

Příspěvek od _petr_ »

no jestli to mas odvzdusnene (3 odvzdusnovaky) a mas studeny chladic i kdyz je rucicka v cervenem tak mas asi porad zavreny termostat
BRAVA 1.4
Začátečník

Příspěvek od BRAVA 1.4 »

_petr_ píše:no jestli to mas odvzdusnene (3 odvzdusnovaky) a mas studeny chladic i kdyz je rucicka v cervenem tak mas asi porad zavreny termostat
Taky jsem si rikal, ze to asi bude termostat. Kdyby mi mohl nekdo poradit, kde termostat najdu, pripadne jak je jeho vymena slozita ci ne tak bych byl moc rad :)
_petr_
Začátečník

Příspěvek od _petr_ »

termostat najdes vedle baterky, pod rozdelovacem,vede do nej hadice od chladice (ta horni), je prichycen 2 srouby, zadna tezka vymena
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“