Zdarec mam takovy problem pred mesicem jsem si koupil Fiat Bravo 1.6 16V rv 96 a nedavno mi zacaly pri dobržďování skřípat brzdy a zhoršujese to, ale to neni ten problem chtěl jsem je vyndat ale nepřišel jsem na to jak odšroubovat nebo sundat čelisti abych se dostal na destičky. A ještě bych potřeboval radu jak vytahnout originalni fiat radio bez spešl vytahovačky. A poslední dotaz je pravé dveře při otevření nedrží na místě(zavírají se) nejsem moc vzručny automechanik spíš se učím opravovat tak bych potřeboval ohledně těchto problémů poradit budu vděčný za každou radu díky. lukashorak@email.cz ICQ: 232843140
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=22536
Jiné fotky zatím nemám mám jen s bazaru...
Fiat Bravo 1.6 16V Zelená metla.
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Začátečník
Nazdar.Takze ohladom tych brzd som ti poslal na mail cely postup.tie dvre musis asi len rozobrat a hladat preco sa tie dvere nezastavuju.zastavovanie ma za ulohu taky bezec co je upevneny o karoseriu a vbehuje do dveri.je to cierny plast.vo dverach je nejaky mechanizmus ktory to ma zastavovat.neviem presne ako to vyzera nemal som s tym problem.A o tom autoradiu je tu uz pisane tak len pekne pohladaj.je tam cely navod ako na to.cau