kniha JAK NA TO - Fiat Punto II typ 188 rok 2000

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

oliva.d@seznam.cz

kniha JAK NA TO - Fiat Punto II typ 188 rok 2000

Příspěvek od oliva.d@seznam.cz »

Dobrý den,

tak na této knize jsme začali pracovat, takže jsem se teď ptala, jak jsme na tom. Bylo mi sděleno, že její vydání (pokud nenastanou komplikace) vypadá na konec 1. čtvrtletí 2006.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem

Lenka Čermáková

KOPP nakladatelství
Šumavská 3
370 01 České Budějovice
tel./fax 386 460 474
e-mail: cermakova@kopp.cz
www.kopp.cz
Reklama

Patrik

Příspěvek od Patrik »

Sehnal jsem si už "interaktivní" CD se servisním manuálem, je to dobrý, pomohlo mi.

Ale až vyjde Vaše kniha, určitě poběžím a koupím si ji. Kniha je kniha.
Frank
Začátečník

Příspěvek od Frank »

Patrik píše:Sehnal jsem si už "interaktivní" CD se servisním manuálem, je to dobrý, pomohlo mi.

Kde si to CD sehnal? Chci ho taky. :D
KUFI
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od KUFI »

Frank píše:
Patrik píše:Sehnal jsem si už "interaktivní" CD se servisním manuálem, je to dobrý, pomohlo mi.

Kde si to CD sehnal? Chci ho taky. :D
Tady bych prosil taky jedno :)
Patrik

Příspěvek od Patrik »

Dá se to bezproblémů stáhnout z internetu. Dalo mi ale docela fušku to sehnat bez placení, abych si to mohl vůbec vyzkoušet. Je to multijazykové provedení, šikovné. Kdyby šel na tomto serveru upload, tak bych sem image CD pro vás na odzkoušení šupnul.
Jak říkám šikovné, když není kniha. Já ale elektronickým knihám a encyklopediím nějak nemůžu přijít na chuť, a tak mám nachystaných 599Kč a hned jak se Kopp konečně rozhoupe, tak si poběžím knihu koupit.
KUFI
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od KUFI »

Patrik píše:Dá se to bezproblémů stáhnout z internetu. Dalo mi ale docela fušku to sehnat bez placení, abych si to mohl vůbec vyzkoušet. Je to multijazykové provedení, šikovné. Kdyby šel na tomto serveru upload, tak bych sem image CD pro vás na odzkoušení šupnul.
Jak říkám šikovné, když není kniha. Já ale elektronickým knihám a encyklopediím nějak nemůžu přijít na chuť, a tak mám nachystaných 599Kč a hned jak se Kopp konečně rozhoupe, tak si poběžím knihu koupit.
Ja potom patral, ale nikde se mi to nepodarilo sehnat.
Mas link na tu stranku ze ktery si to sthanul?
Pokud bys to byl ochotnej uploadnout, tak trebas http://megaupload.com/ je na tohle vybornej...
Zuzka

Punta ELX

Příspěvek od Zuzka »

Ahojky. Mám Fiat Punto ELX II. generace a scháním manuál. Nevíte o něčem? Díky.
bretta

Příspěvek od bretta »

Chtel bych se zeptat, jestli ste teda nekdo ochotnej to dat na ten NET? Viditelne by o to melo hodne lidi zajem :(
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

Viditelne keci keci... Keby to tak ľahko šlo stiahnuť z netu, tak sem dal link už dávno... Toť vsio... Pátrajme všetrci ďalej... Keď nájdem, prsknem sem link aj ja osobne... Ešte som to totiž na nete nevidel...
puntoii
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puntoii »

Ja by som za to Patrikovi zaplatil,neni problem!Nechcem to zadarmo..Ozvy sa,keby to bolo aktualne
KUFI
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od KUFI »

puntoii píše:Ja by som za to Patrikovi zaplatil,neni problem!Nechcem to zadarmo..Ozvy sa,keby to bolo aktualne
Spis to vypada, ze si z nas Patrik udelal dobrý den :x
Patrik

Příspěvek od Patrik »

Ne, opravdu to CD mám ! Ze stejné edice mám i servisní CD na Stilo, kde je rovněž popsán motor 1.2 16V, který je v mém Puntu. To CD s Puntem se mi zdá trochu sw nevychytané, nějak mi to na mé konfiguraci (WinXP CZ SP2) nechtělo jet. CD pro Stilo asi obsahuje novější engine, a po nainstalování tohoto CD mi konečně funguje i Punto CD. Navíc je, mimo jiné jazyky, v češtině. To Punťácké CD má taky mnoho jazyků, ale CZ ne.
Pro případnou diskuzi můžete napsat i přímo na patriot@post.cz.

Fakt je škoda, že sem nejde upload, minimálně nějaká schémata by určitě uvítal každý, to naprosto chápu.
KUFI
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od KUFI »

Patrik píše:Ne, opravdu to CD mám ! Ze stejné edice mám i servisní CD na Stilo, kde je rovněž popsán motor 1.2 16V, který je v mém Puntu. To CD s Puntem se mi zdá trochu sw nevychytané, nějak mi to na mé konfiguraci (WinXP CZ SP2) nechtělo jet. CD pro Stilo asi obsahuje novější engine, a po nainstalování tohoto CD mi konečně funguje i Punto CD. Navíc je, mimo jiné jazyky, v češtině. To Punťácké CD má taky mnoho jazyků, ale CZ ne.
Pro případnou diskuzi můžete napsat i přímo na patriot@post.cz.

Fakt je škoda, že sem nejde upload, minimálně nějaká schémata by určitě uvítal každý, to naprosto chápu.
Do 250MB muzes uploadovat sem: http://megaupload.com/
puntoii
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puntoii »

Patrik - ak by si bol ochotny napisat,ci si ochotny to CD ,,predat,, alebo nie

Dik
MADS†EIN

MANAUL

Příspěvek od MADS†EIN »

puntoii píše:Patrik - ak by si bol ochotny napisat,ci si ochotny to CD ,,predat,, alebo nie

Dik
NIECO SOM NASIEL SUDRUHOVIA KUKNITE TOTOK
http://punto.mysteria.cz/fiat.htm
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“