kniha JAK NA TO - Fiat Punto II typ 188 rok 2000
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
kniha JAK NA TO - Fiat Punto II typ 188 rok 2000
Dobrý den,
tak na této knize jsme začali pracovat, takže jsem se teď ptala, jak jsme na tom. Bylo mi sděleno, že její vydání (pokud nenastanou komplikace) vypadá na konec 1. čtvrtletí 2006.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
Lenka Čermáková
KOPP nakladatelství
Šumavská 3
370 01 České Budějovice
tel./fax 386 460 474
e-mail: cermakova@kopp.cz
www.kopp.cz
tak na této knize jsme začali pracovat, takže jsem se teď ptala, jak jsme na tom. Bylo mi sděleno, že její vydání (pokud nenastanou komplikace) vypadá na konec 1. čtvrtletí 2006.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem
Lenka Čermáková
KOPP nakladatelství
Šumavská 3
370 01 České Budějovice
tel./fax 386 460 474
e-mail: cermakova@kopp.cz
www.kopp.cz
- Reklama
Dá se to bezproblémů stáhnout z internetu. Dalo mi ale docela fušku to sehnat bez placení, abych si to mohl vůbec vyzkoušet. Je to multijazykové provedení, šikovné. Kdyby šel na tomto serveru upload, tak bych sem image CD pro vás na odzkoušení šupnul.
Jak říkám šikovné, když není kniha. Já ale elektronickým knihám a encyklopediím nějak nemůžu přijít na chuť, a tak mám nachystaných 599Kč a hned jak se Kopp konečně rozhoupe, tak si poběžím knihu koupit.
Jak říkám šikovné, když není kniha. Já ale elektronickým knihám a encyklopediím nějak nemůžu přijít na chuť, a tak mám nachystaných 599Kč a hned jak se Kopp konečně rozhoupe, tak si poběžím knihu koupit.
Ja potom patral, ale nikde se mi to nepodarilo sehnat.Patrik píše:Dá se to bezproblémů stáhnout z internetu. Dalo mi ale docela fušku to sehnat bez placení, abych si to mohl vůbec vyzkoušet. Je to multijazykové provedení, šikovné. Kdyby šel na tomto serveru upload, tak bych sem image CD pro vás na odzkoušení šupnul.
Mas link na tu stranku ze ktery si to sthanul?
Pokud bys to byl ochotnej uploadnout, tak trebas http://megaupload.com/ je na tohle vybornej...
Ne, opravdu to CD mám ! Ze stejné edice mám i servisní CD na Stilo, kde je rovněž popsán motor 1.2 16V, který je v mém Puntu. To CD s Puntem se mi zdá trochu sw nevychytané, nějak mi to na mé konfiguraci (WinXP CZ SP2) nechtělo jet. CD pro Stilo asi obsahuje novější engine, a po nainstalování tohoto CD mi konečně funguje i Punto CD. Navíc je, mimo jiné jazyky, v češtině. To Punťácké CD má taky mnoho jazyků, ale CZ ne.
Pro případnou diskuzi můžete napsat i přímo na patriot@post.cz.
Fakt je škoda, že sem nejde upload, minimálně nějaká schémata by určitě uvítal každý, to naprosto chápu.
Fakt je škoda, že sem nejde upload, minimálně nějaká schémata by určitě uvítal každý, to naprosto chápu.
Do 250MB muzes uploadovat sem: http://megaupload.com/Patrik píše:Ne, opravdu to CD mám ! Ze stejné edice mám i servisní CD na Stilo, kde je rovněž popsán motor 1.2 16V, který je v mém Puntu. To CD s Puntem se mi zdá trochu sw nevychytané, nějak mi to na mé konfiguraci (WinXP CZ SP2) nechtělo jet. CD pro Stilo asi obsahuje novější engine, a po nainstalování tohoto CD mi konečně funguje i Punto CD. Navíc je, mimo jiné jazyky, v češtině. To Punťácké CD má taky mnoho jazyků, ale CZ ne.
MANAUL
NIECO SOM NASIEL SUDRUHOVIA KUKNITE TOTOKpuntoii píše:Patrik - ak by si bol ochotny napisat,ci si ochotny to CD ,,predat,, alebo nie
Dik
http://punto.mysteria.cz/fiat.htm