MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) - ThommyBoy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) - ThommyBoy
Fiat Stilo MW Dynamic 1.9 JTD 85kW
Punto I 1.2 8V 44kW SX je už minulosťou
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Semo: ta bo zatial som na takej nebol autom..... ale tento rok dúfam že sa už nejaké podaria a inak som z okolia košíc a aj tu sa premáva dosť vela pekných púnt
marty3d: a aj hraje to pekne....len ked sa ide na nákupi tak to treba vyberať...ale to sa dá zvládnúť behom 2 minut
a už inak som odstránil ten znak 60 z boku auta..... len fotky sú troška staré
marty3d: a aj hraje to pekne....len ked sa ide na nákupi tak to treba vyberať...ale to sa dá zvládnúť behom 2 minut
a už inak som odstránil ten znak 60 z boku auta..... len fotky sú troška staré
Naposledy upravil(a) ThommyBoy dne 17 kvě 2007, 09:21, celkem upraveno 2 x.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Je tam, no. Z toho důvodu to tam zatím mám nechaný...ale sem blbej , nedávno mi zadní dveře stříkali, byli od původního majitele odřený - tak sem to mohl oddělat, a oni by mi to zakytovali a přestříkly ..ThommyBoy píše:marty3d: tak tak..bez toho vyzerá ovela lepšie...a chcel by som aj tie zadné..ale že vraj tam je diera v plechu
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
marty3d: tak hej... ale inak nestojí to až tak vela..a potom už by si daval preč aj ŠPZ ??
Joe301: hej kludne......dúfam že to nebude problém.... a že ti to pomože
Semo: tak ja som presnejšie z Moldavy....a ty s tým puntom fakt chodíš na súťaže ?? to čo má za motor ? a teraz 19.5. v Moldave bude Auto show..... určite ked ťa niekde zbadam tak sa zastavím troška si pokecať
Joe301: hej kludne......dúfam že to nebude problém.... a že ti to pomože
Semo: tak ja som presnejšie z Moldavy....a ty s tým puntom fakt chodíš na súťaže ?? to čo má za motor ? a teraz 19.5. v Moldave bude Auto show..... určite ked ťa niekde zbadam tak sa zastavím troška si pokecať
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Do Moldavy som teraz chcel ísť, ale po tom ako sa robila predná náprava som si povedal, že už len asfaltové súťaže. Motor? 1,1 55PS :D:D Veď pozri link čo mám v podpise.. Možno si ma už na nejakej akcii videl a ani o tom nevieš. Obrázok čo mám v avatare som robil včera. Doteraz neboli ani kolá ani folie.ThommyBoy píše:Semo: tak ja som presnejšie z Moldavy....a ty s tým puntom fakt chodíš na súťaže ?? to čo má za motor ? a teraz 19.5. v Moldave bude Auto show..... určite ked ťa niekde zbadam tak sa zastavím troška si pokecať
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
a zopár fotiek z interieru:a na tú špinu nekukajte...to som došiel zo záhrady
semo: tak dnes prišlo dosť vela aut..aspon si sa mohol prísť kuknúť.. a troška by sme aj pokecali...a ja by som rád folie a disky..ale najprv si na to musím nejak zohnať love
semo: tak dnes prišlo dosť vela aut..aspon si sa mohol prísť kuknúť.. a troška by sme aj pokecali...a ja by som rád folie a disky..ale najprv si na to musím nejak zohnať love