bravo 1.2 16v jede na tři

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
lopi
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

bravo 1.2 16v jede na tři

Příspěvek od lopi »

FIAT BRAVO 1.2 16v 10.2000 zdravím ,mám problém s motorem jede na tři válce dal sem to servisu na počítač hlásí že je špatný zážeh na 2válci svíčka dává jiskru ,prý by to mohl být vstřik dali nový a pořád nic nevíte náhodou někdo co stím jo a zvedla se spotřeba tak o litr zatím díky ted povídaj že možná odešla RJ nevíte kolik stojí nebo kde koupit jinou nebo jak jí restartovat
Reklama

mara2503
Začátečník

Příspěvek od mara2503 »

Zdárec mám taky 1,2 a mám uplně stejnej problem ale dělaj my to 2 a3 válec ve fiatu sem ještě nebyl teď nemám prachy,svíčky taky házej ale při natočeným motoru ty dva na vytažení kabelu nereagujou. méžná to je ještě cívka nevim ale palivo tam jde.Kdyby jsi zjistil co to dělá dej vědět
lopi
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lopi »

ta chyba je prý na 90% bud vačka nebo se zadírá ventil protože za studena to jde na čtyři a po ohřátí jede na tři tak budou měřit tlaky a uvidíme. tak ten 2válec nemá tlak má jenom3 a má mít 11 po rozebrání zjistí co to je možná kroužky,zapeklý ventily atd.
lopi
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lopi »

tak už jezdím byli v háji hydroštely díky špatnému oleji co tam byl po výmněně jsem najel asi 1500km a bylo po nich tak ted už snad bude pokoj?
Tomasek-TMK
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomasek-TMK »

Hodne casto to take delaji vadne vstrikovaci ventily (vstrikovac) cena okolo 1500,-
TMK
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“