HELP - pipanie v autoradiu Blaupunkt
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - pipanie v autoradiu Blaupunkt
Ahojte ludia, vcera som kupil autoradio blaupunkt calgary 36 nahodil som ho vecer a mam problem. Ci pocuvam radio alebo cd stale mi vidava take pipanie v pravidelnych cca 30 sekundovych intervaloch. namam slovensky manual tak som povipinal vsetko co som vedel rds, bep pty atd.. V puntach je origo blaupunkt mohol by mat niekto z vas skusenost. Dakujem za rady.
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ked uz ste pri tych radiach. Tak ja tam mam Blaupunkt, taky s kazetovym prehravacom a 10cd menicom, neviem aky je to model, ale je to original zabudovany od vyroby.be.smile píše:jj jsem spokojenej..je to celkem prima radio.osvetlenim zapada do interieru.zesilovac nemam a i tak to celkem v klidu hraje.
Zaujimali by ma 2 veci:
1. Preco ked pri nenastartovanom aute zapnem radio, ono sa mi po par minutach vzdy same vypne? Ze by nejaka funkcia automatickeho vypinania ak zabudnem hrat autoradio? Da sa to nejako deaktivovat?
2. Je tam funkcia SVC (Speed Volume Control) - vydedukoval som ze by to asi malo nastavovat, hlasitost podla rychlosti auta, ale ci ju zapnem, ci ju vypnem, nic sa nedeje. Tak neviem naco to tam je.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX