Ahoj všichni!
Sehnal jsem zajímavý interface za velice zajímavou cenu,fungují mi s tímto vozidla VWGroup,Renault,Nissan,Honda a Opel...mam k tomu i soft se kterým to spolupracuje. teď se chci zeptat zda někdo nevíte,co by se dalo sehnat na Fiaty i jiné značky(myslím tím soft použitelný pro diagnostikování těchto vozidel).Cenu IF vám řeknu na požádání a pokud o něčem víte ozvěte se mi určitě se domluvíme.
Super adaptér pro diagnostiku!
Moderátoři: peta.smolik, Globusman
- Reklama
ano je to na té bázi 323,mam rozdělanou verzi i s ELM327 , ta umí všechny normy diagnostiky.Jenže mi pořád chybí nějaký soft ,který by stál za hřích.Pokud bys na něco narazil budu rád když mě informuješ abychom se mohli dohodnout. Díky moc za názor
email:krof@seznam.cz
email:krof@seznam.cz
ELM čipy si rozumí samozřejmě i s Fiaty. Problém je jen v SW, protože Fiati mají nějak upravený komunikační protokol, který není standardní. Nicméně vetšina nových SW pro ELM už umí zapnout režim FIAT. Diagnostika v tomto režimu není tak košatá, lze se např. dočíst jen základní údaje o autu, řídící jednotce, lze vnačíst a smazat chybová hlášení. Mě to tak funguje na čtečce s ELM 327 bezproblémů.
Pak existuje i jiné, plně sofistikované, řešení - použití docela obyčejného kablíku, podobného VAG-COM, a použití speciálního SW pro Alfu a Fiat. Znal jsem tušim tři takovéto softwary šité na míru, uměly kde co. Já se touto cestou už nezabývám, poněvadž mi stačí ty funkce s ELM 327 a tento speciální kabel a sw na jiné značce asi nepojede. I když, lehce mne svrbí páječka v ruce ....
Budoucnost každopádně patří standardu - tedy např. ELM čipům.
Pak existuje i jiné, plně sofistikované, řešení - použití docela obyčejného kablíku, podobného VAG-COM, a použití speciálního SW pro Alfu a Fiat. Znal jsem tušim tři takovéto softwary šité na míru, uměly kde co. Já se touto cestou už nezabývám, poněvadž mi stačí ty funkce s ELM 327 a tento speciální kabel a sw na jiné značce asi nepojede. I když, lehce mne svrbí páječka v ruce ....
Budoucnost každopádně patří standardu - tedy např. ELM čipům.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
-
- Začátečník
Re: Super adaptér pro diagnostiku!
Ahoj,vyměnil bych nový kabel ELM327 za jiný kabel,který jde určitě na Renaulty