bravo - spotreba ?
Moderátor: peta.smolik
bravo - spotreba ?
čau lidi kolik žere prosím vás fiat brava?? 1.6?16V? prý 10 litrů tak já nevím poradte díky moc? nemám si koupit raději 1.2?
- Reklama
Mam BRAVA 1,6 16V a mam spotrebu 6,7 l mimo mesta ale to jazdim casto 100 a viac lebo 103 k, to neodolas inak v meste aj 8,5 l podla dlzky jazdy a poctu startovani ak ti vravel niekto 10 l tak to bud v meste, alebo ma peknu sunku pred GO.Este je moznost vysokej spotreby pri vadnom termostate, motor sa nezahreje a v podstate ide stale "akoze" na sytic, je to casta zavada BRAV pozor na to pri kupe auta 1,6 pretoze novy termostat stoji 2400 SK
Mal som zlý termostat, žral 10-12l v meste a mimo mesta cca.15L ( 60km skoro na pol nádrže.To bola teplota vonku -5 a motor bol stále pod ryskou teploty C. Takže mi ,,mrzla voda" a na kúrenie som mohol zabudnúť. V meste som viac stál a motor sa trošku zohrial( tak žral menej). Teraz mimo mesta okolo 7 a v meste do 9L.
BRAVA 1,6 16V
1. Spatna lambda sondakouback píše:Hmmm ... tak to vam celkem zavidim takovy nizky spotreby me to zere tak 9-10 litranku a to zdaleka nemam tezkou nohu... docela mi to stve ale byl jsem i na diagnostice a nic...tak nevim... jestli mate nekdo nakej tip tak pls hlp
2. Novy vyfuk
3.Nebo seridit motor predstih atd.
-
- Fiaťák
Ste tu sami teoretici ci co?asus49 píše:1. Spatna lambda sondakouback píše:Hmmm ... tak to vam celkem zavidim takovy nizky spotreby me to zere tak 9-10 litranku a to zdaleka nemam tezkou nohu... docela mi to stve ale byl jsem i na diagnostice a nic...tak nevim... jestli mate nekdo nakej tip tak pls hlp
2. Novy vyfuk
3.Nebo seridit motor predstih atd.
1. Lambdu keby som ti vybral bez toho, ze to vies - tak to ani nezistis pri jazde.
2, Vyfuk? Keby bol ucpaty karbonom tak by sa akurat dusil motor a nie ze spotreba ako svina.
3, Rypat sa do predstihu a podobne to zvykli riesit skodofkari kazdy problem takymto sposobom.
Isiel by som po termostate, diagnostika, ... a nie skusat hovadiny. Mal som Mareu Weekend 1.8 ELX a papala mesto-11 mimo-8-9. Termostat za 3000.- a bol pokoj. Pritom povodny sa tvaril celkom OK
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Se vším co jsi napsal souhlasím, ale ta lambda pokud je mrtvá bo nemocná má taky vliv na spotřebu a zásadní.Sporting 1.2 píše:
Ste tu sami teoretici ci co?
1. Lambdu keby som ti vybral bez toho, ze to vies - tak to ani nezistis pri jazde.
2, Vyfuk? Keby bol ucpaty karbonom tak by sa akurat dusil motor a nie ze spotreba ako svina.
3, Rypat sa do predstihu a podobne to zvykli riesit skodofkari kazdy problem takymto sposobom.
Isiel by som po termostate, diagnostika, ... a nie skusat hovadiny. Mal som Mareu Weekend 1.8 ELX a papala mesto-11 mimo-8-9. Termostat za 3000.- a bol pokoj. Pritom povodny sa tvaril celkom OK
Komár
jednadvašestnáctvé
http://www.fiatbravaklub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
jednadvašestnáctvé
http://www.fiatbravaklub.com" onclick="window.open(this.href);return false;