HELP - auto netopí
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - auto netopí
Mam Putno r.v. 98. mam ho tretim rokem a mam takovy pocit ze italove nevedi co je zima. Jakmile teplota venku dosahuje kolem nuly a min ukazatel teploty se dostane tak max. na tretinu a samozrejme my v aute mrznem... jake jsou vase skusenosti. DIk.
- Reklama
jj, nez to zacne poradne "fajrovat" tak to trva ale ja jinak nemam s topenim problem. mam r.v.96
a mozna to bude taky tim ze v zime moc nejezdim. ale kdyz jo tak to trochu trva jinak pak to "vali". ted si nekdy i otviram okynko jeste , pac to topi moc
a mozna to bude taky tim ze v zime moc nejezdim. ale kdyz jo tak to trochu trva jinak pak to "vali". ted si nekdy i otviram okynko jeste , pac to topi moc
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mam 1,2 98' a teplotu mam v jedne tretine. Jakmile stojim trosku dyl tak to stoupne na pulku a stoji. Pri rozjezdu to zase spadne na tu tretinu. Je to v normalu?
Take mi ted posledni dobou zacina ventilator na chladici vrnet a stale nevim o co. Divne to rezonuje. Kdyz vypnu motor a roztocim ten ventilator, tak o nic nedrhne. Sem z toho v pasti. Pls poradte
Take mi ted posledni dobou zacina ventilator na chladici vrnet a stale nevim o co. Divne to rezonuje. Kdyz vypnu motor a roztocim ten ventilator, tak o nic nedrhne. Sem z toho v pasti. Pls poradte
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: topeni vrs. chlazeni
mam punto a topi skvele pokud neni-15 kdyz je kolem 0 tak mi staci ventilator na poloze 1dusbaj píše:Mam Putno r.v. 98. mam ho tretim rokem a mam takovy pocit ze italove nevedi co je zima. Jakmile teplota venku dosahuje kolem nuly a min ukazatel teploty se dostane tak max. na tretinu a samozrejme my v aute mrznem... jake jsou vase skusenosti. DIk.
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
stale sviti kontrolka prehřátí
mam proble mam Punto 1.1i rok 99 na palubce nemam rucicku ale stale mi ted svíti cervena kontrolka prehratí...zkousel jsem odvzusnit a nic, zkusil jsem vymenit termostat a nic, zkousel jsem cidlo teploty a nic...vetrak na chladici funguje...emulze neni...stvrdle hadice taky ne...poradte prosim...
jo a take jsem se chtel zeptat jestli jexistuje nejaky navod (jako napr u Opel Corsa) kontrola pres ridici jednotku...tím vypípavanim na palubce apod.
diky
jo a take jsem se chtel zeptat jestli jexistuje nejaky navod (jako napr u Opel Corsa) kontrola pres ridici jednotku...tím vypípavanim na palubce apod.
diky