Podsvietenie budikov
Moderátor: peta.smolik
Podsvietenie budikov
Tak trochu z nudy
- Přílohy
-
- fotka_ctvrtina.jpg (10.36 KiB) Zobrazeno 5259 x
-
- fotka.jpg (36.83 KiB) Zobrazeno 5259 x
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
- Reklama
Re: Podsvietenie budikov
parada a vsak hej mas nejaky foto postup ako si to vsetko spravil, resp ako si demontoval budiky a radio a aky typ ledky si tam dal
Och postup nemam Len rozoberam vymenim zlozim skusim a idem dalej Pokial je clovek trosku zrucny tak sa to da v pohode spravit.Su tam 3 rozne typy diod.Velke,mensie a spiny male
su tam aj smd? aj si cosi pajkoval?
Jasne,len smd a treba odpajkovat stare a dat nove
Koukám, že svítí bíle. Je tam nějaká fólie, která se musí sundat? Vždyť origo je to červené.
Bravo II 1.4 16V 66kW - bejvalka 2009
Tipo sedan 1.4 16V 70kW Plus 2016
Tipo sedan 1.4 16V 70kW Plus 2016
Ziadna folia.Su tam smd diody a tie svietia na bielo.Original verzia svieti na oranzovo.
display sa nedal podsvietit inak?? na marei ked som to prerabal,tak tam bola taka folia,ktoru som vytiahol
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Displej sa da tiez.Len na stile ked som menil tak sa mi to nepacilo tak som nechcel spekulovat tu.Mozno este na cerveno by som to porobil ale tak nechce sa mi s tym piplat,mozno v lete
treba dat dole rucicky?? foto plosaku nemas?? aky typ smd tam ide?dikes.chcem to prerobit na crome
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Typ je 3528. Ja som pouzil co mi zostali nejake doma takze zvysne parametre neviem povedat.Hej rucicky musia ist von
ako si ich potom nakalibroval?? ci to len od oka??jano207 píše:Typ je 3528. Ja som pouzil co mi zostali nejake doma takze zvysne parametre neviem povedat.Hej rucicky musia ist von
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Hej od oka.Doporucujem si spravit fotku v akej su polohe teraz,pripadne aj ked mas zapnuty klucik.Pri tomto som to nespravil ale tak viac menej som sa trafil.mam tam odchylku mozno pol milimetrika aj to som vela povedal
Vykrutil som ju v protismere a pomali von