Auto rádio a USB port
Moderátor: peta.smolik
Auto rádio a USB port
Dobrý deň . Poradí mi niekto ako zapnúť hudbu cez USB ? Dal som si do USB nejakú hudbu , zapojím to USB do auta a dalej hralo auto radio a nič iné sa nestalo . Nevie niekto ako to "aktivovať" ?
- Přílohy
-
- fiat-bravo-16-multijet-2010-medium-373_17.jpg (81.27 KiB) Zobrazeno 3377 x
- Reklama
Re: Auto rádio a USB port
ma to zapnut samo..aj ja mam.ak nejde,tak na volante prepni na media player a daj bud random,alebo now playing.. ked nejde daj iny usb.ak nepojde aj tak,tak na chvilu odpoj baterku a ono sa to resetne a malo by to ist..ak nepojde,tak ti to nejde,lebo je to jedna z veci na brave,ktore sa kazi...citaj fora na blue and me
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Na volante keď zmačknem tlačitko windowsu tak mi začne niečo hovoriť nejaka ženska po taliansky a ja vôbec neviem čo robiťamiga píše:ma to zapnut samo..aj ja mam.ak nejde,tak na volante prepni na media player a daj bud random,alebo now playing.. ked nejde daj iny usb.ak nepojde aj tak,tak na chvilu odpoj baterku a ono sa to resetne a malo by to ist..ak nepojde,tak ti to nejde,lebo je to jedna z veci na brave,ktore sa kazi...citaj fora na blue and me
nie Windows na pravej strane stlacaj.maincrush852 píše:Na volante keď zmačknem tlačitko windowsu tak mi začne niečo hovoriť nejaka ženska po taliansky a ja vôbec neviem čo robiťamiga píše:ma to zapnut samo..aj ja mam.ak nejde,tak na volante prepni na media player a daj bud random,alebo now playing.. ked nejde daj iny usb.ak nepojde aj tak,tak na chvilu odpoj baterku a ono sa to resetne a malo by to ist..ak nepojde,tak ti to nejde,lebo je to jedna z veci na brave,ktore sa kazi...citaj fora na blue and me
fiat croma 1.9jtdm 88kw