Stilo Centrál+ blikanie smeroviek

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
myky
Začátečník

Stilo Centrál+ blikanie smeroviek

Příspěvek od myky »

Zdravím vás :) Neviem či sa už niekto s týmto stretol, ale za opýtanie nič nedám. Mám Stilo 1,9 JTD 85kW r.v. 2003 a centrálne zamykanie mám originál. Kamarát má také isté auto a pri zamknutí, alebo odomknutí mu blikajú smerovky ako na väčšine vozidiel (centrál má tiež origo). Ja by som chcel veľmi dosiahnuť to isté, nakoľko moje sú akoby mŕtve. Dopočul som sa, že sa to dá nastaviť cez diagnostiku, mám Delphinu, ale nejak som tam také nastavenie vôbec nenašiel. Nestretli ste sa už s takýmto "problémom"?
Ďakujem za rady :)
Reklama

idefix
Znalec

Re: Stilo Centrál+ blikanie smeroviek

Příspěvek od idefix »

http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... t=zamykani" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
amiga
Zkušenej Fiaťák

Re: Stilo Centrál+ blikanie smeroviek

Příspěvek od amiga »

myky píše:Zdravím vás :) Neviem či sa už niekto s týmto stretol, ale za opýtanie nič nedám. Mám Stilo 1,9 JTD 85kW r.v. 2003 a centrálne zamykanie mám originál. Kamarát má také isté auto a pri zamknutí, alebo odomknutí mu blikajú smerovky ako na väčšine vozidiel (centrál má tiež origo). Ja by som chcel veľmi dosiahnuť to isté, nakoľko moje sú akoby mŕtve. Dopočul som sa, že sa to dá nastaviť cez diagnostiku, mám Delphinu, ale nejak som tam také nastavenie vôbec nenašiel. Nestretli ste sa už s takýmto "problémom"?
Ďakujem za rady :)
musis mat code kartu a da sa to potom programom multiecucan
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Odpovědět

Zpět na „Stilo“