HELP - Zpětné zrcátko

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Odpovědět
stonepet
Fiaťák

HELP - Zpětné zrcátko

Příspěvek od stonepet »

Zdravím,
mám dotaz ohledně vnějšího el. zpětného zrcátka, když jej chci nastavit, tak s ním jde pohnout nahoru, vlevo nebo vpravo, tak jde normálně, ale když jej chci sklopit dolů, tak nejde, jen slyším motorek, ale ani se nehne.
Ze začátku chvíli prokluzovalo, ale nakonec se sklopilo, teď už ne.
A nevím, jak se to zrcátko rozdělává, je to nějak nacvaknuté?
Může mi někdo poradit?

Předem díky.
Reklama

5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

Samotné zrkadlo rozoberieš len tak, že praskneš zrkadielko.. Je to totiž jednoliaty kus
stonepet
Fiaťák

Příspěvek od stonepet »

Asi jsem se špatně vyjádřil, já myslel elektricky ovládané boční zrcátko. Když jej ovládám tlačítky tak ho nemůžu sklopit dolů. Díval jsem se na uto kelly a je tam jen sklo zrcátka a zezadu je plastový držák. Tak se to nejspíš musí nějak vypáčit.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

Ja viem čo myslíš, len som si neni istý, či to pôjde len tak ľahko.. Skôr by som rátal s tým, že to zrkadlo pôjde kakať...
stonepet
Fiaťák

Příspěvek od stonepet »

Tak jsem to sklo zrcátka dnes zkusil vypáčit a povedlo se. Dokonce jsem nic neponičil, je to opravdu jen nacvaknuté. Musel jsem nejprve vytočit zrcátko co nejvíce doleva, pak tam vznikl prostor pro zasunutí šroubováku a je i vidět dovnitř. Výsledek je takový, že je tam vevnitř motorek s dvěma ozubenými plastovými pojezdy a ten jeden je trochu sjetý, takže to bohužel občas bude prokluzovat. Sice po opětovném nasazení zrcátka se mi podařilo bezproblému sklopit zrcátko dolů, ale kdoví kdy se to zase pos...
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“