Brava
Moderátor: peta.smolik
Brava
Na začiatok by som poďakoval ľuďom čo sa podieľali na vzniku tohto urcite skvelého fóra.V rodine máme Bravu 1,2 16v 80 sx.O 3 dni bude mat 4 roky,takze pripravujem oslavy.Nevie nahodou niekto ako sa dá zisťiť rok výroby z kóku na oknách Za odpovede díky.P.S Dúfam ze tu bude živšie ako na auto.cz,tam rubrika Skušenosti Fiat Brava,Bravo,Marea pomaly vimiera
Naposledy upravil(a) Peto Fiat dne 02 zář 2005, 13:32, celkem upraveno 1 x.
Skoda Garde--> Fiat Punto 55S--->Fiat Brava 1,2 16v Sx---> Fiat STILO 1,6 16v
Buduce auto:Lancia Delta III
- Reklama
Auto cz
ja som len myslel,len ze diskuzia ohladne bravy/brava bude živšia/lepšia ako na auto.cz.konkurovat auto.cz je nemozne.aspon zatial.
Brava
haló je tu niekto s Bravou/bravom
je tu ticho ako na slovenských benzínkach po zvýšení ceny benzínu
je tu ticho ako na slovenských benzínkach po zvýšení ceny benzínu
ako nexia ?
cau milosh. pred Bravom som mal Nexiu sedan 1.5GLE. bolo to skvele auto nemozem nan povedat nic akurat to ze malo o dost horsiu antikoroznu ochranu ako Bravo a o dost vyssiu spotrebu. pri korejcoch je to sice zname a tiez to je o kus vacsie auto. S Bravom som zatial spokojny mam 1.6 16V tak to dost ziha proti Nexii a za menej peniazkou.
Ako to fici tebe ? vtedy som este chodil aj na https://www.nexiaclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, ale traz uz ee. Zdar vsetkym. Nech vam to jazdi.
Ako to fici tebe ? vtedy som este chodil aj na https://www.nexiaclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, ale traz uz ee. Zdar vsetkym. Nech vam to jazdi.
Re: ako nexia ?
cau sefe, me to jezdi dobre, ted sem sice menil spojku - mam uz 102 000km ale jinak pohoda. Ale koroze uz taky pomalu zacina, no parkuju venku, garage nemam, tak je to znat :-/
Ale zase zpet k tematu Fiat
Ale zase zpet k tematu Fiat
Re: Brava
Vítej!Brt píše:Tady jeden bravař 1,6 16V, výborný auto akorát ta spotřeba ((((( no ale asi to bude tím točením
Re: ako nexia ?
Jenže,jsi zapomněl,že Daewoo Nexia má motor v licenci Opla a ty motoryZedci píše:cau milosh. pred Bravom som mal Nexiu sedan 1.5GLE. bolo to skvele auto nemozem nan povedat nic akurat to ze malo o dost horsiu antikoroznu ochranu ako Bravo a o dost vyssiu spotrebu. pri korejcoch je to sice zname a tiez to je o kus vacsie auto. S Bravom som zatial spokojny mam 1.6 16V tak to dost ziha proti Nexii a za menej peniazkou.
Ako to fici tebe ? vtedy som este chodil aj na nexia.jinak.cz, ale traz uz ee. Zdar vsetkym. Nech vam to jazdi.
se dávali do Opel Corsa,tak že to nepřeháněj,že korejcům papají motory!!
Dík,už som to zistil.mám tam ....1Anonymous píše:Jsou to ty tečky a číslo na spodním řádku ...7,značí rok výroby 1997,stačí ?
Včera sa na našej brave stala kuriozita,Ideme ideme a zrazu zamrzli trysky v ostrekovači čelných okien,ani liter nemrznúcej kvapaliny nepomohol.Poobede sa to chvalabohu rozchodilo.
Výmena
v utorok meníme Bravu za Stilo.Bolo to super auto,mala jeden z najlepších maloobjemových (1,2 16v) motorov čo Fiat vyrobil.Bude mi chýbať.